Annons

Få bukt med fuskbyggare!

Bygga nytt

Har du anlitat en hantverkare som inte gjort ett bra jobb? Står du med farliga elinstallationer och kapade bärande bjälkar?

Annons

Även om man är händig och klarar många bygg- och renoveringsprojekt själv finns det jobb som kräver ett proffs. Men vad händer då proffset inte gör ett bra jobb? När hela byggprojektet havererar och hatverkarna har tagit pengarna och dragit? Det är frågor som en ny teveserie ska svara på.

10 program under 2010

Om du känner igen dig vill Anders Wistbacka på Nordisk Film TV AB komma i kontakt med dig. Under 2010 ska nämligen en ny teveserie om tio program att sändas där dåliga hantverkare ska ställas till svars och havererade byggprojekt räddas.

- Det är inte ytterligare ett heminredningsprogram vi ska göra utan ett med ett journalistiskt perspektiv. Vi vill jaga rätt på de dåliga hantverkarna. De som lämnar farliga och ofärdiga arbeten efter sig, säger Anders Wistbacka.


Anders Wistbacka på Nordisk Film TV AB är proucent för den nya teveserien som ska gå under 2010.

Förutom att ställa de dåliga hantverkarna till svars ska varje program också få ett lyckligt slut.

- Vi kommer att hjälpa de drabbade familjerna att färdigställa de havererade byggprojekten. Med det handlar inte om heminredning utan mer om att återställa kapade bärande bjälkar och säkerställa elinstallationer.

Varje program är fristående där det havererade projektet färdigställs innan programtiden är slut. Det innebär att man nu söker i hela landet efter minst tio havererade byggprojekt. Planerad filmstart är i augusti. Vilken kanal som kommer att visa programmet är än så länge hemligt.

Vill du bli en av dem som får hjälp? Anmäl dig då till: hantverkare@hemmakanalen.se

Annons
30 mars 2009

2 Kommentarer

2009-05-29
Arga Snickaren redaktionen
2010-01-14
förtvivlad
0

Bygga hus - ur en husbyggares dagbok 9

Ett av sovrummen. Vardagsrummet. Vardagsrummet. Fönsterdetalj. Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide! Söker du...

0

Bygga hus - ur en husbyggares dagbok 4

Nu är det dags för taket att komma på plats. Hur ska detta gå?

0

Byga hus - ur en husbyggares dagbok 3

Ur Ulrika och Johnnys dagbok:

0

Bygga eget hus

Att bygga eget hus är för många den ultimata drömmen. Johnny och Ulrika har gjort den till verklighet och här är deras berättelse.

0

Bygga hus - ur en husbyggares dagbok 2

Så här bygger du ett nytt hus. Del 2 i vår serie Bygga hus.

0

Villabarometern

Det har varit en aktiv sommar på bostadsmarknaden vilket fortsätter att driva upp priserna.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons