Annons

Få bukt med fuskbyggare!

Bygga nytt

Har du anlitat en hantverkare som inte gjort ett bra jobb? Står du med farliga elinstallationer och kapade bärande bjälkar?

Annons

Även om man är händig och klarar många bygg- och renoveringsprojekt själv finns det jobb som kräver ett proffs. Men vad händer då proffset inte gör ett bra jobb? När hela byggprojektet havererar och hatverkarna har tagit pengarna och dragit? Det är frågor som en ny teveserie ska svara på.

10 program under 2010

Om du känner igen dig vill Anders Wistbacka på Nordisk Film TV AB komma i kontakt med dig. Under 2010 ska nämligen en ny teveserie om tio program att sändas där dåliga hantverkare ska ställas till svars och havererade byggprojekt räddas.

- Det är inte ytterligare ett heminredningsprogram vi ska göra utan ett med ett journalistiskt perspektiv. Vi vill jaga rätt på de dåliga hantverkarna. De som lämnar farliga och ofärdiga arbeten efter sig, säger Anders Wistbacka.


Anders Wistbacka på Nordisk Film TV AB är proucent för den nya teveserien som ska gå under 2010.

Förutom att ställa de dåliga hantverkarna till svars ska varje program också få ett lyckligt slut.

- Vi kommer att hjälpa de drabbade familjerna att färdigställa de havererade byggprojekten. Med det handlar inte om heminredning utan mer om att återställa kapade bärande bjälkar och säkerställa elinstallationer.

Varje program är fristående där det havererade projektet färdigställs innan programtiden är slut. Det innebär att man nu söker i hela landet efter minst tio havererade byggprojekt. Planerad filmstart är i augusti. Vilken kanal som kommer att visa programmet är än så länge hemligt.

Vill du bli en av dem som får hjälp? Anmäl dig då till: hantverkare@hemmakanalen.se

Annons
30 mars 2009

2 Kommentarer

2009-05-29
Arga Snickaren redaktionen
2010-01-14
förtvivlad
0

Så blir du Sveriges bästa granne

Sveriges bästa grannar, pappa Ulf Skoog, mamma Ewa Magnusson och barnen John och Ida, berättar hur du blir nästa Sveriges bästa granne.

0

Drömaltaner

Stort eller litet. Sten eller trä? Det spelar egentligen ingen roll — men ett är säkert. En altan behöver man. För att leka, festa och vila på. Spana...

1

15 steg till ett miljövänligare villaliv

Att vara miljösmart är ofta också synonymt med att vara ekonomiskt klok. Här får du 15 enkla tips att följa.

0

Ny i Villa!

Vi i Villa gratulerar dig till ditt bostadsval! Som nybliven villaägare kanske du inte har kommit i kontakt med Vi i Villa och viivilla.se tidigare....

0

Vi är Sveriges bästa grannar 2006

Tävlingen avgjord! Sveriges bästa granne är utsedd! De heter Ulf och Ewa och de bor i Bispgården.

0

Hur blir det 2007?

Ökande framtidstro i kombination med ett fortsatt lågt utbud kan leda till fortsatt uppgång på fastighetsmarknaden under 2007.

1

Välj rätt hus

Går du i nybyggartankar? Besök Nybygget – en samlingsplats för olika visningshus.

0

Köpa hus på osäker marknad

Ibland måste man förändra sitt boende, vare sig marknaden är på topp eller inte. Vår expert Titti Öhrn, kundombundsman på Mäklarsamfundet, ger goda råd...

0

Ledare: Nu satsar vi på Vi i Villa!

2012 blir ett spännande år för oss. Vi kommer oftare, vi har nya satsningar och – EN HELT NY TIDNING!

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons