Annons

Bygg hemmakontoret själv

Bygga nytt

Även om man nu inte jobbar hemifrån - så nog har man pappersarbete att göra. Här får du smarta tips för ditt eget hemmakontor.

Annons


Även om man nu inte jobbar hemifrån – så nog har man pappersarbete att göra. Här får du smarta tips av Ingald Andersson om hur du bygger ditt eget praktiska hemmakontor.

Här kan man se limfogens möjligheter som inredningsskiva. Här handlar det om hemmakontoret, ett allt mer aktuellt rum i takt med att arbetsmarknaden förändras och många egenföretagare och anställda har nu detta som bas.

Så här kan det se ut. Förslaget bygger på att limfogsskivan kompletteras med lösa ben, lådor och hurtsar från möbelvaruhus eller -handel. De verktyg som behövs är en skruvmejsel och en såg, och så här kan det vara smart att satsa på en cirkelsåg för att få bättre finish. Att man är på hemmaplan betyder inte att man ska pruta på funktion och trivsel.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons
13 november 2012

0 Kommentarer

0

Bygga hus - ur en husbyggares dagbok 9

Ett av sovrummen. Vardagsrummet. Vardagsrummet. Fönsterdetalj. Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide! Söker du...

0

Bygga hus - ur en husbyggares dagbok 4

Nu är det dags för taket att komma på plats. Hur ska detta gå?

0

Byga hus - ur en husbyggares dagbok 3

Ur Ulrika och Johnnys dagbok:

0

Bygga eget hus

Att bygga eget hus är för många den ultimata drömmen. Johnny och Ulrika har gjort den till verklighet och här är deras berättelse.

0

Bygga hus - ur en husbyggares dagbok 2

Så här bygger du ett nytt hus. Del 2 i vår serie Bygga hus.

0

Villabarometern

Det har varit en aktiv sommar på bostadsmarknaden vilket fortsätter att driva upp priserna.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons