Annons

Frossa i kakel, mosaik och glas

Kakel och klinker

Att plattsätta väggar och golv i badrum är praktiskt, hållbart och vackert. Utbudet av kakel, mosaik och glas är enormt och trenden går mot natursten, high tech och färgat glas.

Annons


Glasblock i färg. Dekorativt ljusinsläpp får duschväggen med glasblock. Ofärgade block, cirka 45 kronor styck, färgade block, cirka 101 kronor, med bubblor, cirka 56 kronor. Block i frostat glas kostar cirka 153 kronor. Konradssons Kakel.


Rutor på diagonalen. Kakel på diagonalen ger en fin effekt. Här kakel i serien Pasteles i mixade färger, cirka 438 kronor/kvm (10x10 cm). Vit basplatta Mahon (20x20 cm) cirka 324 kronor/kvm, Kakelspecialisten.


Kvadratiskt ljus. Kombination av stora och små glasmosaik och glasblock. Väggmosaik (20x20cm), cirka 259 kronor kvm. Golvmosaik (50x50cm) cirka 287 kronor kvm. Glasblock cirka 214 kronor styck. Höganäs.


Glaserat skimmer. Exklusiva rakubrända plattor med unik lyser och glans. Storlek 10x10 cm, cirka 450 styck, Ekebybruk.


Bronsgroda på parad. Grodstaty i helgjuten brons att fälla in på badkarskanten till exempel. Unikt och exklusivt hantverk, cirka 3 000 kronor, Ekebybruk.


Serien Avantgrade golvkakel kostar 580 kronor/kvm. Väggkakel i samma serie med utskurna rutor som kan fyllas med färgade tozzetobitar. Grundplattan kostar 180 kronor styck och de färgade bitarna (5x5 cm) kostar 20-50 kronor styck. Från Dekora.

Köpställen:

Konradssons Kakel, 036-12 51 15
www.kondradssons.com

Centro, 08-442 90 50
www.centro.se

CC Höganäs, 042-17 39 00
www.cchoganas.se

Kakelspecialisten, 08-686 00 31
www.kakelspecialisten.se

Ekeby Bruk, tel 018-50 40 45
www.ekebybruk.se
 

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons
25 februari 2003

0 Kommentarer

0

7 fina kakel- och klinkerplattor till badrummet

Vill du göra om i badrummet? Förnya rummet med hjälp av klinker eller kakel – här är våra favoriter just nu, från budget till lyx.

0

Kakelguide – så kaklar du själv

Dags att byta kakel hemma? Här är guiden som gör dig redo för kakeljobbet – allt från branschregler till proffstips från plattsättare.

0

Köksdetaljerna som gör det

Det är lättare än man tror att få ett nytt kök till rimlig kostnad. Sikta in dig på köksdetaljerna! Byt ut blandaren, bänkskivan, kaklet eller kanske...

0

Kakeltrender för kök och badrum

Inredaren och kakelproffset Helena Lindkvist vet vilket kakel vi vill ha just nu, vilka trender som växer – och vad vi har tröttnat på.

1

Sätt kakel själv!

Att bra verktyg gör halva jobbet, är en sanning de flesta villaägare är väl förtrogna med. Montering av kakel och klinker är inget undantag, här får du...

1

Rätt platta på rätt plats

Få saker när det gäller inredning är väl lika roliga som att välja kakel och klinker till badrummet. Men det finns en del saker som är bra att känna...

0

Kakel rakt upp och ned

Nu sätter vi kakel som aldrig förr! Här lär vi ut proffsens knep - hur snyggt det blir ser du ju själv!

0

Kladdfritt kakel

Så här håller du kaklet i badrum och kök snyggt och fräscht länge!

0

Renovering med kakel och klinker

Byggkeramiken är ett vanligt och överkomligt material, inte bara för bad och kök, utan också i andra rum i våra bostäder.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons