Annons
I samarbete med Fönsterteam

Fönsterteam

Fönsterteam

Svensktillverkade fönster sedan 1982!

Våra fönster tillverkas i Örebro sedan 1982 i underhållsfri PVC med invändiga stålprofiler. Med Fönsterteamet gör du ett säkert val. Med egen tillverkning följer fördelar som att vi helt kan skräddarsy ditt fönster och det är faktiskt bara fantasin som sätter gränserna när det gäller färg och form. Ett Fönsterteam har alltid en projektledare/fönsterrådgivare som har huvudansvaret för att ditt fönsterbyte går som planerat. Det innebär att du som kund bara har en kontakt att hålla reda på.

En kontakt som kan ge dig rätt besked i rätt tid. Fönsterrådgivaren är ofta den du först möter och även den som gör vår efterkontroll. Eftersom vi bygger varje fönster på beställning får du exakt de fönster du vill ha - och det som kostar extra hos andra är ofta standard hos oss. Dessutom bokar vi tillsammans den dag som dina fönster ska monteras - och det löftet håller vi. Fönster på plats - alltid i tid!

Varför välja ett PVC fönster?

PVC-fönster står emot väder och vind och behåller sin färg och funktion år efter år. Materialet i karmar och bågar påverkas knappast alls av solens UV-strålar och materialet kan varken ruttna eller mögla. Det kan faktiskt inte ens ta åt sig vatten! Underhållsfritt, energisnålt, inbrottssäkert och bra brandegenskaper - kan det bli bättre? Ett PVC-fönster behöver aldrig målas, varken utvändigt eller invändigt. Det enda som behöver göras är att smörja beslagen och gångjärnen med jämna mellanrum. Men det är också allt! Energiegenskaperna är överlägsna, fönstren är väl inbrottsskyddade och transporterna blir förhållandevis korta på grund av fabrikens placering. PVC-fönster är också ett bra val ur brandsynpunkt. Det klor som är bundet i PVC-molekylen ger nämligen ett inbyggt brandskydd. Lunds Tekniska Högskola har vid ett fullskaleprov jämfört PVC-fönster och träfönster och sammanfattningen visar att det inte är någon skillnad mellan de båda materialen när det gäller brandbeteende och brandrisk. (Report LUTVDG/ (TVBB-3037)).

Hitta till oss

Fönsterteam
Adress: Grusgropsvägen 7, 702 36 Örebro
Telefon: 0709-81 41 51
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons