Annons
I samarbete med Fönsterteam

Fönsterteam

Fönsterteam

Svensktillverkade fönster sedan 1982!

Våra fönster tillverkas i Örebro sedan 1982 i underhållsfri PVC med invändiga stålprofiler. Med Fönsterteamet gör du ett säkert val. Med egen tillverkning följer fördelar som att vi helt kan skräddarsy ditt fönster och det är faktiskt bara fantasin som sätter gränserna när det gäller färg och form. Ett Fönsterteam har alltid en projektledare/fönsterrådgivare som har huvudansvaret för att ditt fönsterbyte går som planerat. Det innebär att du som kund bara har en kontakt att hålla reda på.

En kontakt som kan ge dig rätt besked i rätt tid. Fönsterrådgivaren är ofta den du först möter och även den som gör vår efterkontroll. Eftersom vi bygger varje fönster på beställning får du exakt de fönster du vill ha - och det som kostar extra hos andra är ofta standard hos oss. Dessutom bokar vi tillsammans den dag som dina fönster ska monteras - och det löftet håller vi. Fönster på plats - alltid i tid!

Varför välja ett PVC fönster?

PVC-fönster står emot väder och vind och behåller sin färg och funktion år efter år. Materialet i karmar och bågar påverkas knappast alls av solens UV-strålar och materialet kan varken ruttna eller mögla. Det kan faktiskt inte ens ta åt sig vatten! Underhållsfritt, energisnålt, inbrottssäkert och bra brandegenskaper - kan det bli bättre? Ett PVC-fönster behöver aldrig målas, varken utvändigt eller invändigt. Det enda som behöver göras är att smörja beslagen och gångjärnen med jämna mellanrum. Men det är också allt! Energiegenskaperna är överlägsna, fönstren är väl inbrottsskyddade och transporterna blir förhållandevis korta på grund av fabrikens placering. PVC-fönster är också ett bra val ur brandsynpunkt. Det klor som är bundet i PVC-molekylen ger nämligen ett inbyggt brandskydd. Lunds Tekniska Högskola har vid ett fullskaleprov jämfört PVC-fönster och träfönster och sammanfattningen visar att det inte är någon skillnad mellan de båda materialen när det gäller brandbeteende och brandrisk. (Report LUTVDG/ (TVBB-3037)).

Hitta till oss

Fönsterteam
Adress: Grusgropsvägen 7, 702 36 Örebro
Telefon: 0709-81 41 51
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons