I samarbete med gop

Därför ska du välja träkomposit till din nya trall

Bygg

Är du sugen på en ny trall inför sommaren? Välj träkomposit så slipper du både underhåll och stickor i fötterna! Underhållsfritt, exklusivt, hållbart - träkomposit har många fördelar. 

Annons

Träkomposit är ett bra alternativ

Morgonkaffe på terrassen innan jobbet eller lata dagar vid poolen? En trall kan verkligen sätta guldkant på både vardag och semester, inte minst om du slipper underhålla den.Varför lägga tid på att olja och måla trallen, åtgärda sprickbildningar och plocka stickor ur fötterna när det finns alternativ? Faktum är att allt fler idag väljer träkomposit framför trätrall till sina altaner, uteplatser, balkonger och pooldäck. Det exklusiva materialet är helt underhållsfritt, men håller sig ändå lika vackert som trä år efter år.

Satsa på trall av hög kvalitet

Träkomposit kan upplevas som kostsamt jämfört med andra trämaterial, men med tanke på den långa hållbarheten och det minimala underhållet blir årskostnaden för din trall ändå låg. Priserna, liksom kvaliteten, kan variera en hel del mellan de olika fabrikat som finns på marknaden och i längden lönar det sig att investera i bättre kvalitet. Så kallade solida boards, som tex gop Woodlon Träkomposit är i regel tåligare och kan läggas med bredare regelavstånd än så kallade hålprofiler, vilket garanterar att din trall blir stabil och hållbar. 

Många valmöjligheter och enkel montering

Woodlon Träkomposit finns i flera olika ytstrukturer och naturliga färger. Vad sägs till exempel om en trall i gop Woodlon Elegance med trästruktur i ljusgrå, grå, eller brun? Eller gop Woodlon Orginal med rillad yta i ljusgrå eller mörkgrå? 

De monteras alla enkelt med clips som ger en dold och snygg infästning, är lika enkla att bearbeta som vanligt trä och kräver inga specialverktyg. Dessutom kommer de med upp till 25 års garanti. På woodlon.se kan du beställa varuprover, beräkna materialåtgången och söka efter din närmsta återförsäljare.

 

 

 

Annons
29 mars 2016

0 Kommentarer

5

11 frågor och svar om fiberkabel

Fiberkabel – hur går det till, är det värt pengarna och vad ska du som kund se upp med? Här är allt du behöver veta.

Den här artikeln är sponsrad.

Förläng livslängden på ditt yttertak

Under våren och sommaren upptäcker många villaägare att deras yttertak är i dåligt skick. Genom rätt takbehandling kan du förlänga livslängden på ditt...

I samarbete med GOP

Så bygger du en underhållsfri trall i träkomposit

Funderar du på att bygga en ny trall? Träkomposit är ett underhållsfritt material som är lika enkelt att montera som vanliga träslag. Följ bara den här...

0

10 grundprinciper för ROT-avdraget

Efter årsskiftet väntas regeringen sänka ROT-avdraget från 50 till 30 procent. Vi ger dig koll på allt du behöver veta om ROT-avdraget!

1

Emmelie Renlund: "Jag älskar att vara snickare"

Emmelie Renlund vann årets Isabellestipendium, som riktar sig till kvinnor i byggbranschen.

0

Bygg Snickar-Björns fågelrestaurang

Att mata småfåglar på vintern känns inte bara bra i själen utan är även väldigt roligt. Så här enkelt bygger du Snickar-Björns fågelrestaurang.

1

Han renoverade badrummet för 617 kr!

Anders Krasse har tagit återbruk till en helt ny nivå – han totalrenoverade nämligen hela sitt hus med saker som andra tänkt slänga. Badrumsrenoveringen...

0

Så sammanfattar vi året 2013

Med facit i hand kan vi se på trender och händelser som format oss under året som gått. Och eftersom historien banar väg för framtiden tyckte vi att...

0

Räntan sänks av Riksbanken

DN.se rapporterar att riksbanken sänker räntan. Det kan ge dig sänkt bostadsränta och med det minskade bostadskostnader.