I samarbete med gop

Därför ska du välja träkomposit till din nya trall

Bygg

Är du sugen på en ny trall inför sommaren? Välj träkomposit så slipper du både underhåll och stickor i fötterna! Underhållsfritt, exklusivt, hållbart - träkomposit har många fördelar. 

Annons

Träkomposit är ett bra alternativ

Morgonkaffe på terrassen innan jobbet eller lata dagar vid poolen? En trall kan verkligen sätta guldkant på både vardag och semester, inte minst om du slipper underhålla den.Varför lägga tid på att olja och måla trallen, åtgärda sprickbildningar och plocka stickor ur fötterna när det finns alternativ? Faktum är att allt fler idag väljer träkomposit framför trätrall till sina altaner, uteplatser, balkonger och pooldäck. Det exklusiva materialet är helt underhållsfritt, men håller sig ändå lika vackert som trä år efter år.

Satsa på trall av hög kvalitet

Träkomposit kan upplevas som kostsamt jämfört med andra trämaterial, men med tanke på den långa hållbarheten och det minimala underhållet blir årskostnaden för din trall ändå låg. Priserna, liksom kvaliteten, kan variera en hel del mellan de olika fabrikat som finns på marknaden och i längden lönar det sig att investera i bättre kvalitet. Så kallade solida boards, som tex gop Woodlon Träkomposit är i regel tåligare och kan läggas med bredare regelavstånd än så kallade hålprofiler, vilket garanterar att din trall blir stabil och hållbar. 

Många valmöjligheter och enkel montering

Woodlon Träkomposit finns i flera olika ytstrukturer och naturliga färger. Vad sägs till exempel om en trall i gop Woodlon Elegance med trästruktur i ljusgrå, grå, eller brun? Eller gop Woodlon Orginal med rillad yta i ljusgrå eller mörkgrå? 

De monteras alla enkelt med clips som ger en dold och snygg infästning, är lika enkla att bearbeta som vanligt trä och kräver inga specialverktyg. Dessutom kommer de med upp till 25 års garanti. På woodlon.se kan du beställa varuprover, beräkna materialåtgången och söka efter din närmsta återförsäljare.

 

 

 

Annons
29 mars 2016

0 Kommentarer

0

Bygga altan – vi ger dig inspiration och råd till altanbygget

Ska du bygga altan? Vi lär dig bygga altan som proffsen. Här är en guide för att komma igång.

1

Grannsamverkan skyddar mot inbrottstjuvar

Tillsammans med dina grannar skapar du det perfekta verktyget för att skrämma bort tjuven. Vi ger tips på hur du med några enkla metoder undviker inbrot...

1

De 7 vanligaste myterna om din villaförsäkring

I Sverige har omkring 98 procent av alla villaägare en villaförsäkring men få har läst det finstilta och vet vad som faktiskt ingår i försäkringen. Vi...

1

Koll på rot - Håll koll på

Skattereduktionen vid rot är max 50 000 per år. Tänk på att hålla koll på om summan är nådd.

1

"Så bor jag gratis" - en läsare berättar.

Patrik Nyblad är en av dem som hakat på trenden att hyra ut sitt hus. Han och hans familj bor nästan gratis. Här delar han med sig av sina bästa tips...

2

Hyr ut och sänk din boendekostnad!

Att hyra ut hela eller delar av sitt hem eller till och med byta bostad med någon annan på semestern har blivit en stark trend runt om i världen – och...

0

Räntan sänks av Riksbanken

DN.se rapporterar att riksbanken sänker räntan. Det kan ge dig sänkt bostadsränta och med det minskade bostadskostnader.

0

Branschförbunden

Här hittar du olika branschförbund.

0

Din villaekonomi 2011

Favoriterna ROT och RUT blir kvar, bolånetaket gör det svårare att köpa första villan och reporäntan stiger. Så här påverkas din villaekonomi.