Annons
I samarbete med Conwood Bygg & Fastighetsservice AB

Conwood Bygg & Fastighetsservice AB

En byggfirma med bred kompetens när det kommer till byggprojekt och ventilationslösningar.

Conwood Bygg & Fastighetsservice AB

Om Conwood Bygg & Fastighetsservice

Conwood Bygg & Fastighetsservice AB startade 1994 och har sitt säte i Södertälje. Vi har en bred kompetens när det kommer till byggprojekt och ventilationslösningar. Vi jobbar både åt företag och privatpersoner där den gemensamma faktorn är kundnöjdhet. Detta har gett oss långa och givande samarbeten med stora företag som Dynamate IS och PEAB.

Med många år i branschen har vi skaffat oss ett väl utarbetat kontaktnät, där vi endast samarbetar med de mest kvalificerade företagen i respektive bransch. Detta gör att våra kunder får en bekymmersfri och trygg entreprenad. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg med oss och nöjd med arbetet som vi lämnar efter oss. Därför lägger vi kraft på punktlighet, noggrannhet och kvalificerat yrkesarbete. Vår bästa marknadsföring är våra nöjda kunder.

Idag har företaget sju heltidsanställda hantverkare, varav två är ventilationstekniker.

Hos oss sätter vi alltid kunden i fokus, att hålla deadline och löften är något som alltid ligger högst upp på vår prioritering.
Tillsammans med vår breda kunskap inom bygg och snickeri har det blivit en kvalitetsstämpel.

Bland annat så gör vi;

  • Husbyggen
  • Fönsterbyten
  • Köksrenoveringar
  • Takarbeten
  • Ventilation

Letar du efter en byggfirma som är lyhörd och ser efter sina kunders behov, tveka inte. Kontakta oss!

Conwood Bygg & Fastighetsservice AB
Adress: Ragnhildsborgsvägen 54, 152 50 Södertälje
Telefon: 070-477 04 11
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons