Annons

Vitvaror för ditt badrum

Funderar du på att köpa nya vitvaror till badrummet? Här hittar du allt du behöver veta om vitvaror för badrummet – hur du ska tänka när du ska köpa, byta eller installera nya vitvaror samt guider och tips från experten.

Att tänka på när du ska köpa vitvaror

Ska du renovera badrummet byter du kanske ut samtliga vitvaror i samma veva. Eller så är det dags att köpa nytt när din nuvarande tvättmaskin och torktumlare blivit gamla och ineffektiva. Oavsett anledning så varierar behoven och önskemålen av vitvaror från hushåll till hushåll. Hur stor tvättmaskin behövs till en familj med flera barn? Vilken volym är standard för en tvättmaskin? Finns det energisnåla tvättmaskiner som ändå sköljer bra? Vilka är standardmåtten för en torktumlare? Det finns många frågor att ställa när det gäller vitvaror till badrummet. Vi går igenom vad du bör tänka på när du införskaffar nya vitvaror till badrummet.

Toppmatad, tyst eller kombinerad tvättmaskin?

Är du ute efter en tvättmaskin som rymmer mycket tvätt, en tvättmaskin för det lilla badrummet, en tvättmaskin som mäter tvättmängden, en tvättmaskin som ångar bort fläckar, en tvättmaskin som tvättar tyst eller en tvättmaskin som är lätt att plocka i och ur? Vill du ha en toppmatad tvättmaskin eller en som matas framifrån? Kanske funderar du på en platsbyggd tvättmaskin med hyllor, skåp och plats för att sortera, vika och hänga tvätt? Här får du koll på olika varianter, funktioner, mått och priser.

Tvätta miljövänligt

Hur mycket ska man fylla trumman i tvättmaskinen för att tvätta energieffektivt? Vilken temperatur bör man tvätta i? Kan man sänka temperaturen men ändå få lika ren tvätt? Vilka kriterier gäller för att en tvättmaskin ska vara Svanenmärkt? Ska man använda sköljmedel eller inte? Här går vi igenom vilka aktiva val du kan göra för att tvätta mer miljövänligt. Du får koll på energisnåla tvättmaskiner med bra tvättförmåga och sköljförmåga, Svanenmärkta tvättmaskiner och miljömärkning. Vi reder ut begrepp som energiklass, tvätteffekt, vattenförbrukning, tvättkapacitet, ljudnivå, centrifugeringseffekt och skalan A-G. Ta också del av Energimyndighetens tips för hållbar energianvändning.

Vad kostar en tvättmaskin?

Tvättmaskiner och torktumlare kan variera väldigt i pris, beroende på vilken tillverkare de kommer ifrån, hur stora de är och vilken kapacitet de har. Har du ett mindre badrum kan en tvättmaskin med integrerad torktumlare vara ett alternativ. Då behöver du enbart en maskin vilket sparar plats i badrummet. Här får du exempel på priser för några vanliga tvättmaskiner och torktumlare.

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
0
Vilka prylar såldes snabbast på Blocket år 2015, och vilka varumärken och möbler var mest eftersökta? Här är topplistan bland de miljontals sökningar...
0
Badrummet är en känd energislukare, men nu dyker det upp allt fler smarta lösningar som tar hänsyn till både plånboken och miljön.
0
Det är helt hopplöst! Man vill alltid, alltid göra om där hemma. Kolla bara in årets nyheter för badrummet. Vill ha!
0
Oftast är det accessoarerna som får sätta färg på badrummet. Men det finns även badkar, tvättställ och wc med snygga och fräcka färger.
Annons från Hafa
Hafa Lime är en komplett serie för hela badrummet med möbel, badkar, blandare, handdukstork och duschset designad av Jordens Arkitekter. Det moderna...
1
Nu är det dags att börja drömma. Lyxiga badkar. Schyssta ångduschar. Smarta möbler. Årets nyheter för badrummet rymmer det mesta.
2
Energisnåla och mycket bra tvättförmåga. Men sköljningen är ofta dålig. Så är läget på tvättmaskinfronten idag.
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons