Annons

Fiffiga prylar till tvättstugan

Tvättstuga

En trivsam tvättstuga innehåller mer än en bra tvättmaskin. Här visar vi smarta prylar som gör tiden i tvättstugan till ren njutning!

Annons

Rent i rött


Det är inte ofta tvättstuga och smutstvätt håller till på samma våningsplan. Tvättsäcken Bula löser problemet. Fyll den med smutstvätt på övervåningen, släng den över axeln och bär ner den till tvättstugan. Pris 159 kronor. Ikea.

Låda för alla tillbehör


Praktisk utdragbar sockellåda där man kan förvara smutstvätt, tvättmedel eller andra tillbehör. Dessutom slipper man böja sig för att plocka i och ur tvätten när tvättmaskinen är placerad på en sockellåda. Finns i butik från juni 2005. Passar till Husqvarnas tvättmaskiner.

Smutstvätten som försvann


Tvättkorgar lär finnas i triljoner varianter, men visst är det skönt att kunna göra klädhögar osynliga? Här stänger vi dörren om smutstvätten. Tvättkorgen finns i två storlekar, en större för 424 kronor, en mindre för 394 kronor. Ballingslöv.

Lyxa med Luxie


Väggmonterad smart strykbräda som tar liten plats och är lätt att använda. Dessutom vridbar i 180 grader. Med hållare för galgar och strykbräda. Bredd 37 cm, längd 110 cm, material stål. Pris 1 590 kronor. Smarthem.se.

För allt plock


En plats för alla udda strumpor, kemtvätten och finkläderna, allt det där som behöver en förvaringsplats i väntan på rätt tillfälle. Då passar det bra med en synlig förvaring på väggen.

På så sätt vet man alltid var åtminstone den ena strumpan är och kanske man också påminns om att lämna bort kemtvätten i god tid före festen! Skubb väggförvaring i nylon med inlägg av etenplast, bredd 59 cm, höjd 165 cm. Pris 119 kronor. Ikea.

Köpinformation:

Ballingslöv 0451-460 00 www.ballingslov.se
Smarthem.se 011-19 77 60 www.smarthem.se
Husqvarna 0771-11 44 77 www.husqvarna.se
Ikea 020-43 90 50 www.ikea.se
Sök även butiker/köpställen på viivilla.se klicka in på ”Sök butik”

 

Annons

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!


Vi i villa tipsar dig

10 augusti 2005

0 Kommentarer

2

Tvätta miljövänligt

Förr i tiden tvättades kläderna när de var smutsiga. Idag tvättas dem så fort vi använt dem, vilket belastar miljön och sliter på tyget. Med goda tvättv...

0

Bli ett klädvårdsproffs!

I nya boken Underbara Claras garderob får vi lära oss både det ena och det andra om kläder, fläckar och sömnad. Här är några av hennes tips!

1

Guide - Så får du bättre tvättstuga

Det finns knep som gör tvättstugan till ett härligt utrymme att vistas i. Här är tipsen för en bättre tvättstuga.

10

Tvättäkta - husets renaste rum

Att tvätta är en både meditativ och trivsam syssla i ett funktionellt tvättrum. Det lönar sig därför att planera ordentligt!

0

Tvätta lätt och rätt!

Vem har inte varit med om att en socka försvinner i tvätten? Eller hur de vita underkläderna blir alltmer smutsgrå? Att tvätta rätt är inte alltid lätt.

1

Viktigt i våtrum

Duktiga hemmafixare kan klara det mesta, men i våtrummet är gedigna kunskaper ett måste.

0

Renovera tvättstugan

Vill du renovera tvättstugan? Med begränsad budget på fem tusen kronor men för övrigt fria händer, var uppdraget att snygga till den gamla slitna tvätts...

0

Trivsamma tvättstugor

Jobbet i tvättstugan är inte kul, men det går mycket lättare i en trivsam miljö. Därför vill vi slå ett slag för att uppgradera tvättstugan!

0

Min nya tvättstuga

När kaklet började spricka i fogarna blev Vi i Villas chefredaktör Stina Abenius tvungen att byta ut hela tvättstugan. Det var inte projektet hon längta...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons