Annons

Handfat med det lilla extra

Tvättställ / handfat

Vackra, praktiska, dyra och lite billigare - här visar vi handfaten som snitsar till badrum och toalett.

Annons

För dig som tröttnat på ditt gamla tvättställ och vill inreda mer spännande än klassiskt, har vi plockat ihop några moderna och annorlunda handfat som vi hoppas inspirerar till nya idéer för badrummet eller gästtoaletten.


Italiensk design
har handfatet Twin som kan placeras på bänkskiva eller hängas på väggen med ett särskilt beslag i rostfritt. Twin finns i två storlekar, 42 respektive 52,5 cm i diameter. Pris från cirka 3 875 kr.


Tuff design.
För den lilla gästtoaletten finns det i dag en hel del tuffa handfat, både för hörnplacering och mot rak vägg. Denna heter Pollux 4 och finns i olika färger och material i mått 420 mm. Handfatet på bilden är av keramik och kostar cirka 13 000 kr. Avloppsröret går in i väggen men går att montera på avloppsrör i golvet. Modulbeslag


Som en grön lagun
- enkelt, stilrent och modernt. Handfatet i läckert aquagrönt heter just Lagon och finns i åtta färgval i halvt genomskinlig hartskomposit. Priset är cirka 7 700 kronor inklusive vattenlås och pelare. Det finns även liknande handfat med större avställningsyta från samma tillverkare. Spegeln med infälld belysning heter Le tube, cirka 2 235 kronor, hörnhylla cirka 930 kronor. Fransk Touche. Foto: Magnus Selander


Lyxigt i sten
är Saxo stentvättställ som nog får en och annan gäst att höja på ögonbrynen. Komplett med bottenventil samt vattenlås är priset 27 966 kr. Tvättstället är 50 cm i bakkant, går ut 60 cm från vägg och mäter 34 cm på djupet. Materialet är robust och tåligt, Beola Granit och härdat klarglas. Kandre

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons
12 juni 2012

0 Kommentarer

0

Tvättställ på nytt sätt

Ett badrum kräver sitt tvättställ. Men hur många? Och hur ska de placeras? Fristående, infällda eller ovanpåliggande? Här är en liten guide!

0

Häftiga handfatshörnor

Ett nytt handfat kan bli ett lyft för badrummet, liksom lite nytt kakel, kanske kombinerat till en riktigt häftig hörna. Varsågod, lite inspiration!

0

10 nya tvättställ under 10 000 kronor

Ska du köpa nytt tvättställ? Runda eller fyrkantiga. Glas, keramik eller varför inte plast? De moderna tvättställen är vackra som skulpturer. Här visar...

0

Tuffa tvättställ

Vilket som är det optimala handfatet avgörs av din och din familjs vanor. Här får du åtta modeller att inspireras av.

0

Guide: Tvättstället i centrum

Större, bredare och personligare. Tvättstället har blivit en viktig inredningsdetalj – men vågar du montera själv?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons