Annons

10 nya tvättställ under 10 000 kronor

Tvättställ / handfat

Ska du köpa nytt tvättställ? Runda eller fyrkantiga. Glas, keramik eller varför inte plast? De moderna tvättställen är vackra som skulpturer. Här visar vi tio nya läckra tvättställ.

Annons

Handfat i glas, Sigma.
Modernt. Glashandfat Sigma
med stativ i bok. Komplett 9 523 kronor.
Euro-Bad.

Handfat Elixir.
Läcker design. Elixir 4, komplett med stativ, vattenlås och bottenventil. Pris 9 364 kronor. Euro-Bad.

Handfat Vetro.
Frostat
glashandfat, montera på trä eller glasbänk. Vetro från Reunion Nordic. Pris 3 965 kronor exklusive bottenventil 735 kronor. Reunion Nordic.

Handfat från Damixa.
Härliga former.
Tvättställ som kan bultas eller läggas på kommod. Blandare kan inte monteras i tvättstället. Bultsats ingår, utan överfyllnadsskydd. Levereras med bottenventil. SA024. Pris 5 580 kronor. Damixa.

Handfat från Ifö. 
På pelare.
Tvättställ med grund bassäng och stora avställningsytor. Tvåldispensern i blankkrom är integrerad i tvättstället. Tvättstället har glaserats med KeraTect, som är en extra transparent glasering som gör ytan mycket hållbar och motståndskraftig mot smuts. Bultmonteras. Ifö Sign Art, tvättställ. Färger, vit och sand. Pris vit 3 348 kronor, sand 5 353 kronor.

Som tillval finns det en golvpelare och väggpelare i samma design. Golvpelare, pris; vit 850 kronor, sand 1 336 kronor. Väggpelare, pris; vit 1 076 kronor, sand 1 718 kronor. Ifö.

Handfat från Freese&Bruno.
Klassiskt. Ett porslinstvättställ för vägg eller bänkmontage. Finns även i flera modeller. cofbzts72. Finns även i flera modeller. Pris 3 895 kronor.
Priset gäller endast för tvättstället.
Freese&Bruno.

Handfat i gul plast.
Glatt i plast!
Inte porslin, glas eller rostfritt – nej, här är ett härligt tvättställ i gul plast. För väggmontage. Belysningsbart. Wet LTB 1.3. Pris 2 495 kronor, bottenventil, kran och lyse tillkommer. Freese&Bruno.

Handfat från Svedbergs.
Dubbelt upp.
Är ni många i familjen? Och alla är trötta på kön till handfatet på morgonen? Då är det dags för två. Snyggt dubbelhandfat, porslinstället Vågen. Pris 6 110 kronor. Indigo underdel 140 i mörk ek, handtag Ring krom. Pris för komplett underdel exklusive blandare, 16 765 kronor. Svedbergs.

Handfat från Gustavsberg.
Inbyggt.
Vill man ha lite större avställningsyta runt tvättstället kan en inbyggd variant vara lösningen. ARTic 4651 för inbyggnad i vitt. Pris 1 173 kronor. Gustavsberg.

Handfat Wing.
Tvättställ i ett plan.
Wings är designad av Yorgo Lykouria, Jahn Lykouria Design i London, för Alapé. Fasonen på tvättstället är reducerat till en plan, lätt lutande yta och är tillverkat i glaserat stål. IntraWings finns i två varianter, med och utan armaturhål, beroende på om man vill ha blandare i vägg eller på tvättstället. Wings. Pris cirka 9 855 kronor. Intra Mölntorp.

Annons

Köpinformation:

Damixa 031-26 20 10 www.damixa.net
Euro-Bad 0171-518 05 www.eurobad.se
Freese&Bruno 011-17 10 30 www.f-bruno.com
Gustavsberg 08-570 391 00 www.gustavsberg.se
Ifö Sanitar 0456-480 00 www.ifosanitar.com
Intra Mölntorp 0220-403 00 www.intra-group.com
Reunion Nordic 040-98 71 10 www.reunionnordic.com
Svedbergs 0321-53 30 00 www.svedbergs.se

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Redaktionen rekommenderar

05. juli 2012
 
Annons
Mer om Tvättställ / handfat

Tvättställ på nytt sätt

Tvättställ / handfat Ett badrum kräver sitt tvättställ. Men hur många? Och hur ska de placeras? Fristående, infällda eller ovanpåliggande? Här är en liten guide!

Häftiga handfatshörnor

Tvättställ / handfat Ett nytt handfat kan bli ett lyft för badrummet, liksom lite nytt kakel, kanske kombinerat till en riktigt häftig hörna. Varsågod, lite inspiration!

Handfat med det lilla extra

Tvättställ / handfat Vackra, praktiska, dyra och lite billigare - här visar vi handfaten som snitsar till badrum och toalett.

Tuffa tvättställ

Tvättställ / handfat Vilket som är det optimala handfatet avgörs av din och din familjs vanor. Här får du åtta modeller att inspireras av.

Guide: Tvättstället i centrum

Tvättställ / handfat Större, bredare och personligare. Tvättstället har blivit en viktig inredningsdetalj – men vågar du montera själv?

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons