Kök och bad är hemmets hjärta

Jag kan med lätthet se hur jag njuter i ett eget flott hemma-spa.


Det ser så trevligt ut i alla reportage. Folk har snygga kläder, vispar ihop GI-röror i rostfria byttor och smuttar på färgglada cocktails. Vårt kök är en självklar plats för social samvaro, skriker rubriken. Diskbänken skiner ikapp med människornas bländvita leenden och den av månbas Alpha inspirerade maskinparken, skåpluckorna är släta och saknar både handtag och fingeravtryck. Man tänker att där vill man vara. Man tänker att där, där passar man in.

Men hur gör man? Hur tar man sig från sitt slitna kök från -92 till drömköket? Hur ska man tänka kring avståndet mellan diskho och spis och finns det några nya blandare som är miljövänliga? Och det där tätskiktet i badrummet – hur noga är det med det? Ska man göra renoveringen själv eller ska man anlita en hantverkare? Vad gör man när antalet kvadratmetrar är få och önskemålen många?

Jag har, inte helt oväntat, svaret: Man läser vår nya tidning! I Kök och Badguiden får du nämligen reda på allt man behöver veta för att kunna dra igång med kök- eller badrumsrenoveringen. För det här är viktiga rum i våra liv som kräver att man kollar, kollar igen och funderar ett tag. Visst ska köket kännas inbjudande när du har dina gäster på middag, men kanske är det viktigare att du verkligen trivs där en grå novemberdag med en Findus fiskgratäng puttrande i ugnen. Detta kräver eftertanke. Läs och låt dig inspireras till stordåd.

Camilla von Otter
Chefredaktör som gillar hög musik i köket och stora bubblor i badkaret.

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar