Annons

Ledaren: Plötsligt buktade väggen inåt!

Kakel och klinker badrum

Vi hade gjort om alla rum i huset där jag har bott nu i 13 år. Alla utom ett: tvättstugan/duschrummet i källaren.

Annons

På väg till Malmö? Gå på Hem & Villa mässan 3-6 mars!

En dag strax före jul när jag tittade in i den kaklade väggen såg jag att den buktade inåt. Att fogen hade släppt och såg ut att vilja släppa ännu mer. Det kändes som om hela väggen längtade efter att kollapsa.

Jag ringde snickaren Erik som kom förbi och konstaterade att det bara var att börja riva.

Det är alltid så. Jag tänker att man kan lappa och laga lite men det slutar med att problemet är mycket större än jag hade trott.

Men nu är det klart! Jag har haft ett gäng oerhört trevliga och proffsiga hantverkare som gjort om enligt alla regler. ”Fast reglerna ändras ju hela tiden! Det som var okej för ett år sedan är nu fel medan man börjar göra som gjorde för fem år sedan i stället” ( eller vilka år det nu var), som de sa allihop.

En som har stenkoll på alla regler och som vet vad som kan hända om man inte följer dem är vår byggskadespecialist Peter Bratt. När han skulle bygga om sitt badrum hemma gjorde han det därför perfekt. Byggt för alla eventualiteter. Snyggt blev det också. Ni kan se, och läsa om vad ni ska tänka på inför badrumsrenoveringen, på sidan 18.

Själv är jag väldigt nöjd med min nya tvättstuga. Och det känns skönt att veta att vi nu har koll på varenda utrymme i hela huset!

Annons
8 februari 2011

0 Kommentarer

Annons

5 smarta tips för dig som ska lägga klinker i badrummet

Fräscha upp golv och vägg med klinker. Hornbach guidar dig till hur du fixar snyggaste badrummet i höst.

0

Kakeltrender för kök och bad

Mixa mönster, inred industriellt eller med den nya heta färgen ”greige”. Här är årets trender inom kakel, klinker och mosaik.

2

Nytt, snyggt och tätt i badrummet!

Kakel och klinker är inte de enda material som funkar i badrummet. Det finns många alternativ att ta till för att få ett nytt och fräscht resultat –...

0

Artikel om handmålade kakelplattor - Läsarbrevet

Läsarbrevet har frågor om handmålade kakelplattor som funnits tidigare i Vi i villa.

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons