Annons från Hafa
Hafa 38° duschblandare, 260 x 30 mm. Finns i cc150, och cc 160. Pris från 1.295 kr.
Hafa 38° duschblandare, 260 x 30 mm. Finns i cc150, och cc 160. Pris från 1.295 kr. Foto: Hafa badrum

Undvik att skålla dig med unik duschblandare

Dusch

Hafa 38° duschblandare har en unik konstruktion så att höljet aldrig blir varmare än just 38 grader. Därför behöver du aldrig vara orolig för att dina barn eller du själv ska skålla dig.

Annons

Duschblandaren med termostat och skållningsspärr är tillverkad i ren mässing och håller likt övriga Hafa badrums blandare fem års garanti.

Hafa badrum har ett avtal och samarbete med Säker vatteninstallation. Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för bland annat vattenskador och ger dig som konsument en ökad trygghet.

05 mars 2013
 
Annons
Mer om Dusch

Från handdusch till ångbastu

Dusch Kallt eller varmt, snabbt eller länge, mjukt eller hårt, av ren nödvändighet eller för att njuta, för hand eller med automatik, naturellt eller med ljud, ljus och arom... Det finns hur många sätt att duscha på som helst – här är tolv idéer, från vanliga handduschar till avancerade allt i ett-lösningar.

Vi i Villa-testet: Sköna duschmunstycken

Dusch Välkommen till vår nya avdelning, Vi i villa-testet! Med det hoppas vi bli ännu bättre på att tipsa er läsare i husvardagen! Först ut är duschmunstycken...

Slipp svarta fogar i duschen

Dusch Är du trött på svarta prickar i fogen på duschväggen? Med rätt rengöringsmedel och tätskikt slipper du fula mögelprickar.

Snåldusch eller lyxbad?

Dusch Att bada är dyrare än att duscha vet de flesta. Hur mycket som skiljer beror ju naturligtvis bland annat på hur mycket du betalar för din uppvärmning och hur dina vanor ser ut.

Ledare: Rör inte mitt varmvatten

Dusch Gärna torrdass och stearinljus – men....

Köpa ny dusch - skönare dusch

Dusch De flesta av oss duschar ofta. För att komma igång på morgonen, få styr på sovplatt hår, för att få upp värmen eller bara för att slappna av och rensa...

Duschnyheter för alla badrum

Dusch Ett långt bad i all ära. Men i sanningens namn – hur ofta gör man det. Nej, i vardagen är duschen det perfekta. För att vakna upp om morgonen och för...

Drömduschar

Dusch Låt vattnet strila, massera eller forsa! Här är duscharna som förgyller morgonen och ger dig den bästa starten på dagen.