Annons

Drömduschar

Dusch

Låt vattnet strila, massera eller forsa! Här är duscharna som förgyller morgonen och ger dig den bästa starten på dagen.

Annons

Många möjligheter. Med bland annat ångbastu, vattenfallsdusch, takdusch, massagedusch, belysning, högtalare med mer. Multifunktionsdusch från tyska Duravit, som Sanova representerar i Sverige. Pris cirka 255 000 kronor. Sanova.

Nuförtiden duschar man knappast bara för att bli ren, duschen är både ett sätt att vakna och en stunds avkoppling. Planera din duschhörna efter just din familjs behov och beräkna att den tar ungefär en kvadratmeter av badrumsytan. Önskas en vanlig dusch, en massagedusch eller en ångdusch? Ska den ta liten plats, eller vill du ha det så rymligt att du kan sitta ned på en stol och låta vattnet strila runtom dig? Kanske den till och med ska ha plats för två? Varsågod, här får du alla varianter!


Oslagbar i all sin enkelhet. Duschblandare med termostat, takdusch och handdusch. Kommer från italienska Zazzeri, som Sanova representerar i Sverige. Dada duschblandare. Pris cirka 11 500 kronor. Sanova. 


Ångduschen
gör ett hemma-spa fulländat. Klara glasväggar och infälld belysning gör att det ändå inte upplevs som om det ”stjäl” plats. Cube ångdusch i ek med klarglas. Finns med möjlighet att placeras på olika vis i badrummet. Pris 38 900 kronor. Svedbergs.


Lyxig duschkabin med tre integrerade hyllor. Med blandaren justerar du enkelt mellan den fast monterade toppduschen och den separata handduschen som har hela fem olika inställningar för strålen. Specialdesignad pall, hyll-luckor och golvplatta i teak ger duschkabinen
ett klassiskt och exklusivt utseende. IDO Showerama classic 7-5. Pris
cirka 29 935 kronor. IDO Badrum.


Diskret och lättskött.
Design och konstruktion frigör yta i badrummet och badrummet blir faktiskt större. Bockade dörrar som är öppningsbara utåt och inåt och kan fällas in helt mot badrumsväggen. Ingen golvsockel. Duschvägg Ifö Space 2000. Pris från 8 676 kronor. Ifö Sanitär.


Enkel skärmvägg. Stilren skärmvägg med rakt glas utan sockelprofil, som du kan vika undan när du inte använder duschen. List mot golvet hindrar vattensamling utanför dusch. IDO Showerama skärmvägg. Pris från 4 050 kronor. IDO Badrum.


Klart glas gör badrummet större.
Här enklaste tänkbara slagdörrar som kan öppnas åt båda hållen. Finns i olika bredder och utföranden. Slagdörrar Scandic PD2N. Med väggar i härdat glas och aluminiumprofiler, 90 cm bredd, pris 4550 kronor. Gustavsberg.


Rena ytor. Väggar av härdat säkerhetsglas. Dörrar som öppnas utåt, men smart nog även kan svängas inåt. Så när duschen inte används behöver den inte ta någon plats. Duschhörna PSK. Pris 6 900 kronor. Ballingslöv.


Litet men lyxigt.
Dusch och ångbastu för små utrymmen med 4 massagejets, fällbar sits, radio, aromaterapi med mera. Låg instegshöjd och hög innerhöjd (1950 millimeter). Vitt eller silvergrå. Pris från 20 995 kronor. Westerbergs.


Variera duschen.
Har du ett badrum med möjligheter? Eller ett spa någonstans i huset? Kläm in den här dubbelduschen med ångbastu, vattenmassage, luftpump för ”champagnebubblor”, behållare för aromaterapi, tropisk belysning med mera. Pris 29 895 kronor. Tropical Viking.

Annons

Köpinformation

Ballingslöv 0451-460 00 www.ballingslov.se
Gustavsberg 08-570 391 00 www.gustavsberg.com
IDO Badrum 08-442 57 10 www.ido.se
Ifö Sanitär 0456-480 00 www.ifo.se
Sanova 0302-231 40 www.sanova.se
Svedbergs 0321-53 30 00 www.svedbergs.se
Tropical Viking www.tropicalviking.se
Westerbergs 0320-79 05 00 www.westerbergs.se

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
5 oktober 2006

2 Kommentarer

2008-07-01
Myran
2008-10-01
Martin
2

Från handdusch till ångbastu

Kallt eller varmt, snabbt eller länge, mjukt eller hårt, av ren nödvändighet eller för att njuta, för hand eller med automatik, naturellt eller med...

Annons från Hafa

Undvik att skålla dig med unik duschblandare

Hafa 38° duschblandare har en unik konstruktion så att höljet aldrig blir varmare än just 38 grader. Därför behöver du aldrig vara orolig för att dina...

0

Ledare: Rör inte mitt varmvatten

Gärna torrdass och stearinljus – men....

0

Köpa ny dusch - skönare dusch

De flesta av oss duschar ofta. För att komma igång på morgonen, få styr på sovplatt hår, för att få upp värmen eller bara för att slappna av och rensa...

0

Snåldusch eller lyxbad?

Att bada är dyrare än att duscha vet de flesta. Hur mycket som skiljer beror ju naturligtvis bland annat på hur mycket du betalar för din uppvärmning...

0

Utetvättrum

Vid sommartorpet, som inte har vatten indraget, kan man lätt bygga en utetvättplats med några slanor och ett tygstycke.

0

Duschnyheter för alla badrum

Ett långt bad i all ära. Men i sanningens namn – hur ofta gör man det. Nej, i vardagen är duschen det perfekta. För att vakna upp om morgonen och för...

2

Vi i Villa-testet: Sköna duschmunstycken

Välkommen till vår nya avdelning, Vi i villa-testet! Med det hoppas vi bli ännu bättre på att tipsa er läsare i husvardagen! Först ut är duschmunstycken...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons