Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Combac

Combac

Vi har levererat badrumsprodukter till de nordiska hemmen i över 50 år och vi tänker fortsätta att vara en framstående aktör vad gäller badrum. Vår ambition är att vara en badrumsleverantör med de smarta och kostnadseffektiva produkterna för ditt badrum. Detta gäller främst dusch, badrumsmöbler och massagebadkar, som är de produkter vi koncentrerat oss på. Combac är ett prisvärt alternativ till andra, dyrare märken. Vi har lagt stor möda vid att hitta underleverantörer som håller hög och jämn kvalitetsnivå, och med stora inköp och effektiva distributionskanaler kommer fördelaktiga priser er tillgodo. Combac är ett varumärke som vi vill skall förknippas med bra produkter till attraktiva priser. Detta är viktiga ledord som vi ständigt jobbar vidare med. För oss är badrummet den viktigaste platsen i hemmet.

 

Välj rätt duschlösning!
Ett vackert och funktionellt badrum är en viktig oas i tillvaron. Planlösning, funktioner och materialval betyder mycket för helheten. Innan du väljer dusch är det därför bra om du tänker på vilka förutsättningar som finns i just ditt badrum. Var finns avloppet? Vilket material har väggarna? Har du ett tillräckligt golvfall för den duschmodell du vill ha?

Klicka här för att läsa mer

 

Välj rätt badrumsmöbel!
När vi skapade vår badrumsmöbel, Volym, var det praktiska förvaringsmöjligheter, attraktiv design och en riktigt bra kvalitet som var våra ledord. Vi tycker att vi har lyckats. Hoppas även att ni tycker dessa egenskaper skall vara viktiga i ert val utav badrumsmöbel. Vilken färg och utseende är ert designuppdrag...

Klicka här för att läsa mer

 

Välj rätt massagebadkar!
Är du lyckligt lottat kan du även fundera på vilken modell av massagebadkar du får plats med i badrummet, rektangulärt eller för hörn. Vi har valt ut de mest gångbara modellerna och fyllt dom med den senaste tekniken, allt för att ni skall njuta i många år framöver. Bara att koppla av.

Klicka här för att läsa mer

 

Combac
Adress: Torggatan 49, 534 50 VARA, Sweden
Telefon: 0317604710
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons