Medlems-
innehåll
Foto: Istockphoto

Allt du behöver veta om badrumsrenovering

Bygga och renovera badrum

Att renovera sitt badrum är en stor investering och inget som bör genomföras under stressade former. Med rätt kunskap om vad du faktiskt kan och får göra själv, samt vilka branschregler som gäller, behöver det inte bli en allt för stor utmaning. Samtidigt skadar det inte att ta emot lite hjälp.

Annons
Planering är A och O Badrumsrenovering är ett ofta omfattande arbete som kräver en hel del av den som utför det. Som med nästan all renovering är planering och förberedning oerhört viktigt. Se därför till att budget, material, skisser och offerter från olika byggfirmor är färdigt innan själva arbetet

Jag har läst och accepterar Vi i Villas tävlingsvillkor och policy, vilket innefattar ett samtycke till personuppgiftsbehandling inom Bonnier-koncernen.

Bli medlem gratis här!
david.johansson@bp.bonnier.se
06 september 2017
 
Annons
Mer om Bygga och renovera badrum

Ren återhämtning

Bygga och renovera badrum I badrummet står välbefinnandet i fokus. När du planerar ditt badrum bör du utgå från hur många som ska använda det.

Svenskarna väljer romantik i badrummet

Bygga och renovera badrum Vi renoverar våra badrum som aldrig förr. Tidningar, mässor och TV-program sätter badrummet i fokus. Och de svenska villaägarna gör likadant. Detta...

Sol, vind och vatten - på vinden

Bygga och renovera badrum De två saker som är viktigare än allt annat när du ska planera ett nytt badrum är funktion och bekvämlighet.

Taklisterna blev en ordentlig surdeg för Magnus och Sussie

Bygga och renovera badrum Magnus och Sussie Skoglund renoverade ett badrum för sex år sedan. De gjorde om rubbet.

Lekfullt med enkla medel

Bygga och renovera badrum Kontrastfullt med humoristiska detaljer, för ett extra leende en trött vardagsmorgon! Det var planen när Isabella Waldenmaier och Martin Svensson tänkte...

Så målar du badrummet

Bygga och renovera badrum Fräscha upp badrummet med färg? Visst funkar det! Men var noggrann med att rengöra underlaget först, följ anvisningarna och använd bara produkter från...

10 frågor och svar för badrumsbyggare

Bygga och renovera badrum Funderar du på att bygga badrum? Här får du svar på de tio vanligaste frågorna.

Chockresultatet: 17 av 20 tätskikt läcker!

Bygga och renovera badrum Ska du renovera badrummet? Se upp med vilket tätskikt du väljer. Hela 17 av 20 godkända tätskikt läcker nämligen, enligt en ny undersökning.

Morgonstund i badrummet

Bygga och renovera badrum I badrummet ska vardagsbestyr samsas med vila och återhämtning. Ett riktigt bra badrum ska vara både sinnligt, bekvämt och funktionellt.