Annons
Fiffigt ordnat! En vägg skiljer avdelningen tvättställ från duscharna. På så vis blir duschandet en privat affär fast många kan samsas i badrummet
Fiffigt ordnat! En vägg skiljer avdelningen tvättställ från duscharna. På så vis blir duschandet en privat affär fast många kan samsas i badrummet

Svart, snyggt och smart!

Badrumsinspiration

Ett modernt och snyggt badrum som fungerar som ett slags löpande band. Helt perfekt en morgon i en familj med fyra tonårsbarn.

Annons

Här är ett badrum som är planerat för en familj med fyra barn i tonåren. Ofta en period i livet då man tillbringar lång tid just i badrummet. Men är man många får man dela på platsen. Då krävs ett välplanerat badrum, och att man gillar varandra såklart.

- Tidigare var det hälften så stort, berättar mamman i familjen. Där fanns ett badkar och ett handfat. Men vi tog lite av ett barnrum och den lilla toaletten och gjorde en helt annan lösning. Badrummet är på 10 kvadratmeter och här ryms precis vad man behöver. Önskemålet om ökad kapacitet innebar ett dubbeltvättställ med stor spegel framför, två duschar, en toalett och en handdukstork.
- Här kan alla familjemedlemmar vara samtidigt, om man vill. En på toa, tre vid handfatet, två i duscharna....


Detaljer. Fina svart/vit randiga tvålar och vackra röda näckrosljus, båda från inreda.com


Dubbla hyllor. Infällda i kakelväggen. Utrymme för en hel familjs uppsättning av schampon och tvålar.


Regndans. Ställbar dusch mellan funktionerna regn, virvel, balans samt mix. Raindance från Hansgrohe.


De stora fönsterna vetter mot skogen, men på de två nedre fönsterglasen har man ändå valt insynsskydd.


 

Badrum för alla

  • Två tvättställ. Dubbelhandfat eller två tvättställ förenklar betydligt. Dubbla hoar kanske är än mer funktionellt men tar mycket större plats i badrummet. Det här dubbelhandfatet kommer från Duravit.
  • Flera duschar. Kön utanför badrummet minskade betydligt när man kom på den smarta lösningen att satsa på två duschar istället för ett badkar. Det är inte trångt utan rejält med plats åt alla håll.
  • Plats för schampo. Plötsligt räcker inte längre en sorts schampo för hela familjen. Det blir många flaskor som ska förvaras någonstans lättåtkomligt. Problemet löstes med två rejäla hyllor som är platsbyggda i kakelväggen.
  • Privat men gemensamt. En hög vägg skiljer av badrummet i två delar. På ena sidan är det dubbla handfatet placerat, och på baksidan de två duscharna. På så vis kan flera dela på badrummet utan att störa varandra. Det är privat även om fler personer är där inne samtidigt.

Köpinformation

Duravit, www.duravit.com
Hansgrohe, www.hansgrohe.se
Inreda.com, www.inreda.com

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons
12 november 2012

0 Kommentarer

1

De har Sveriges fulaste badrum!

I mars i år efterlyste vi 2013 års fulaste badrum och över 1000 personer deltog i tävlingen på viivilla.se. Det vinnande bidraget är ett badrum som...

1

Trender för badrummet

Vilka trender blir de hetaste i våra badrum under hösten? Vi i Villa har frågat två trendexperter och fått två helt olika svar.

2

Min lilla toa!

På lilla gästtoaletten måste inte tandborstar, badankor och schampoflaskor trängas i drivor, utan här kan vi tillåta oss att ta ut svängarna och skapa...

0

Ett badrum - tre generationer

Åtta kvadratmeter badrum kan man förnya och förvandla på alla möjliga sätt. Vi tog ett standardbadrum och inredde det i tre olika stilar, ett för småbar...

0

Plats för både dusch och tvätt

När allt från tvättmaskin till dusch, toa och förvaring ska få plats på sex kvadratmeter gäller det att tänka till ordentligt och ta till vara på varend...

0

Bada i ljus och rymd

Njutningsfull avkoppling i tropisk tappning gav idén till en svensk variant.

0

4 badrum i tiden

Att planera och inreda sitt badrum är roligt - men inte helt lätt. Här får du fyra olika interiörer att inspireras av

Annons från Hafa

Naturen tar över badrummet

Designern Elin Basander-André, känd bland annat för sin plattpaketerade gungstol "Sagan om Sverige", har tagit sig an att designa badrumsmöbler i klassi...

0

Boktips - badrumsinspiration

Sugen på mer badrumsinspiration? Här är matnyttiga favoriter och nyheter för dig som vill renovera och bygga, men också för dig som bara vill njuta.

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons