Annons

Klassiskt och vackert badrum i vitt

Badrumsinspiration

Badrummet är en oas som ofta slarvas bort till förmån för köket. Här får du idéer och uppslag till ett nytt fräscht badrum.

Annons

Ett vackert och funktionellt badrum är en viktig oas i tillvaron. Att efter en lång dag få bada bort bekymren är en lycka. Badrummet kanske är husets allra viktigaste rum och klokt att satsa på.

Planlösning, funktioner och materialval betyder mycket för helheten. Att badrummet har ett fönster är självklart, som på förslaget här, där fönstret ger ljus, rymd och kontakt inne - ute.

Golv och väggar av keramiska material, klassiskt, vackert och lättskött. Färgsättningen är också klassisk, vitt med svart och grönt på små detaljer. En kombination som överlever de flesta trender.

Vägg med infälld spegel inramad av kakelstavar, en mahognybänk, en badmaskin med ångbad, forsande vattenfall, vattenmassage och mjukdusch.

Ett badrum utan fönster är som sagt en styggelse. Men det ska vara klarglas i det, insyn existerar bara på kvällen när belysningen är tänd. Då kan en spinnakerväv bli en elegant belysning.

En duschvägg av betongglas släpper igenom ljus och är dessutom dekorativ.

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons

Redaktionen rekommenderar

25 november 2007

0 Kommentarer

1

De har Sveriges fulaste badrum!

I mars i år efterlyste vi 2013 års fulaste badrum och över 1000 personer deltog i tävlingen på viivilla.se. Det vinnande bidraget är ett badrum som...

1

Trender för badrummet

Vilka trender blir de hetaste i våra badrum under hösten? Vi i Villa har frågat två trendexperter och fått två helt olika svar.

0

Svart, snyggt och smart!

Ett modernt och snyggt badrum som fungerar som ett slags löpande band. Helt perfekt en morgon i en familj med fyra tonårsbarn.

0

Ett badrum - tre generationer

Åtta kvadratmeter badrum kan man förnya och förvandla på alla möjliga sätt. Vi tog ett standardbadrum och inredde det i tre olika stilar, ett för småbar...

0

Boktips

Vad passar väl bättre i vårt bad- och bastunummer än att tipsa om några böcker som ger fördjupad kunskap och inspiration.

0

Bad med stjärnstatus

Hemma i familjen Oscarssons nybyggda bad- och relaxrum badar man under ”Karlavagnen och Fiskarna” , en stjärnhimmel av minispottar som dottern Jannica...

0

Solgult drömbadrum i takkupan

Ett badrum i direkt anslutning till sovrummet är något som många önskar sig. Här byggde man helt enkelt på en takkupa bredvid sovrummet och vips så var...

0

Plats för både dusch och tvätt

När allt från tvättmaskin till dusch, toa och förvaring ska få plats på sex kvadratmeter gäller det att tänka till ordentligt och ta till vara på varend...

Annons från Hafa

Naturen tar över badrummet

Designern Elin Basander-André, känd bland annat för sin plattpaketerade gungstol "Sagan om Sverige", har tagit sig an att designa badrumsmöbler i klassi...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons