Annons

Boktips - badrumsinspiration

Badrumsinspiration

Sugen på mer badrumsinspiration? Här är matnyttiga favoriter och nyheter för dig som vill renovera och bygga, men också för dig som bara vill njuta.

Annons

Badrum – Inspirationsboken

Av Charlotta Bergqvist

Här kan du frossa i över 20 läckra badrum, fulla med idéer, både för dig som bara vill förnya lite grann och för dig som vill göra om allt! Även praktiska tips och alla nödvändiga fakta runt badrumsrenoveringen finns med.

Natur & Kultur, inbunden, 158 sidor, pris cirka 200 kronor


Badet

Marie Rundqvist, Ingald Andersson

Här finns allt du behöver veta inför badrumsbygget, från planering till utförande. Till exempel får du veta när det krävs bygglov, vilka standardmått man måste anpassa sig till samt hur man handikappanpassar badrummet.

Ica bokförlag, 80 sidor, inbunden, pris cirka 228 kronor


30 minuters Spa

Nenne Nestius

Vackra badrum i all ära, men för att du verkligen ska kunna njuta krävs egentligen inte mer än en lugn stund i en harmonisk miljö. Här får du tips på hur du kan få en underbar Spa-stund, hemma i ditt vanliga, gamla badrum.

Tivoli Förlag, 64 sidor, kartonnage, pris cirka 100 kronor

Annons

Lisens Örtspa

Av Lisen Sundgren,
Foto Charlotte Gawell

Har du en trädgård har du massor av gratis ingredienser till att göra allt från sköna krämer, badoljor och inpackningar. Boken är uppdelad efter årstiderna och en härligt vacker energikick i höstmörkret.

Prisma, 160 sidor, inbunden, pris cirka 200 kronor


Kakel, klinker och mosaik

Uuve Snidare, Nisse Peterson

Den här boken har några år på nacken (2000) och hittas därför lättast på antikvariat, men har du turen att finna den är den en riktig guldgruva. Här finns massor av vackra exempel på vad man kan göra med kakel och klinker, inte minst i badrummet.

Prisma, 141 sidor, kartonnage, pris cirka 100-200 kronor


Spa Hemma

Anna Selby, översättning

Badrummet är njutningsrummet och här får du tips på tre olika helgkurer, att göra hemma i ditt eget badrum. Innehåller hela program som omfattar både kost, styrke- och avslappningsövningar samt sköna behandlingar.

Bonnier Impact, kartonnage, pris cirka 100 kronor


Gratiskataloger!

Glöm heller inte den förträffliga inspirationskälla som alla maffiga, påkostade gratiskataloger utgör. Många kakel-, sanititets- och inredningsföretag ger ut kataloger du kan hämta eller beställa hem utan kostnad.

6 oktober 2009

0 Kommentarer

1

De har Sveriges fulaste badrum!

I mars i år efterlyste vi 2013 års fulaste badrum och över 1000 personer deltog i tävlingen på viivilla.se. Det vinnande bidraget är ett badrum som...

1

Trender för badrummet

Vilka trender blir de hetaste i våra badrum under hösten? Vi i Villa har frågat två trendexperter och fått två helt olika svar.

2

Min lilla toa!

På lilla gästtoaletten måste inte tandborstar, badankor och schampoflaskor trängas i drivor, utan här kan vi tillåta oss att ta ut svängarna och skapa...

0

Ett badrum - tre generationer

Åtta kvadratmeter badrum kan man förnya och förvandla på alla möjliga sätt. Vi tog ett standardbadrum och inredde det i tre olika stilar, ett för småbar...

0

Boktips

Vad passar väl bättre i vårt bad- och bastunummer än att tipsa om några böcker som ger fördjupad kunskap och inspiration.

0

Plats för både dusch och tvätt

När allt från tvättmaskin till dusch, toa och förvaring ska få plats på sex kvadratmeter gäller det att tänka till ordentligt och ta till vara på varend...

0

Bada i ljus och rymd

Njutningsfull avkoppling i tropisk tappning gav idén till en svensk variant.

0

4 badrum i tiden

Att planera och inreda sitt badrum är roligt - men inte helt lätt. Här får du fyra olika interiörer att inspireras av

Annons från Hafa

Naturen tar över badrummet

Designern Elin Basander-André, känd bland annat för sin plattpaketerade gungstol "Sagan om Sverige", har tagit sig an att designa badrumsmöbler i klassi...

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons