Annons

Boktips - badrumsinspiration

Badrumsinspiration

Sugen på mer badrumsinspiration? Här är matnyttiga favoriter och nyheter för dig som vill renovera och bygga, men också för dig som bara vill njuta.

Annons

Badrum – Inspirationsboken

Av Charlotta Bergqvist

Här kan du frossa i över 20 läckra badrum, fulla med idéer, både för dig som bara vill förnya lite grann och för dig som vill göra om allt! Även praktiska tips och alla nödvändiga fakta runt badrumsrenoveringen finns med.

Natur & Kultur, inbunden, 158 sidor, pris cirka 200 kronor


Badet

Marie Rundqvist, Ingald Andersson

Här finns allt du behöver veta inför badrumsbygget, från planering till utförande. Till exempel får du veta när det krävs bygglov, vilka standardmått man måste anpassa sig till samt hur man handikappanpassar badrummet.

Ica bokförlag, 80 sidor, inbunden, pris cirka 228 kronor


30 minuters Spa

Nenne Nestius

Vackra badrum i all ära, men för att du verkligen ska kunna njuta krävs egentligen inte mer än en lugn stund i en harmonisk miljö. Här får du tips på hur du kan få en underbar Spa-stund, hemma i ditt vanliga, gamla badrum.

Tivoli Förlag, 64 sidor, kartonnage, pris cirka 100 kronor

Annons

Lisens Örtspa

Av Lisen Sundgren,
Foto Charlotte Gawell

Har du en trädgård har du massor av gratis ingredienser till att göra allt från sköna krämer, badoljor och inpackningar. Boken är uppdelad efter årstiderna och en härligt vacker energikick i höstmörkret.

Prisma, 160 sidor, inbunden, pris cirka 200 kronor


Kakel, klinker och mosaik

Uuve Snidare, Nisse Peterson

Den här boken har några år på nacken (2000) och hittas därför lättast på antikvariat, men har du turen att finna den är den en riktig guldgruva. Här finns massor av vackra exempel på vad man kan göra med kakel och klinker, inte minst i badrummet.

Prisma, 141 sidor, kartonnage, pris cirka 100-200 kronor


Spa Hemma

Anna Selby, översättning

Badrummet är njutningsrummet och här får du tips på tre olika helgkurer, att göra hemma i ditt eget badrum. Innehåller hela program som omfattar både kost, styrke- och avslappningsövningar samt sköna behandlingar.

Bonnier Impact, kartonnage, pris cirka 100 kronor


Gratiskataloger!

Glöm heller inte den förträffliga inspirationskälla som alla maffiga, påkostade gratiskataloger utgör. Många kakel-, sanititets- och inredningsföretag ger ut kataloger du kan hämta eller beställa hem utan kostnad.

6 oktober 2009

0 Kommentarer

1

De har Sveriges fulaste badrum!

I mars i år efterlyste vi 2013 års fulaste badrum och över 1000 personer deltog i tävlingen på viivilla.se. Det vinnande bidraget är ett badrum som...

1

Trender för badrummet

Vilka trender blir de hetaste i våra badrum under hösten? Vi i Villa har frågat två trendexperter och fått två helt olika svar.

0

Svart, snyggt och smart!

Ett modernt och snyggt badrum som fungerar som ett slags löpande band. Helt perfekt en morgon i en familj med fyra tonårsbarn.

2

Min lilla toa!

På lilla gästtoaletten måste inte tandborstar, badankor och schampoflaskor trängas i drivor, utan här kan vi tillåta oss att ta ut svängarna och skapa...

0

Gör ditt eget HemmaSpa!

Mota bort höstglåmigheten och tröttheten med ett eget HemmaSpa!

0

Klassiskt och vackert badrum i vitt

Badrummet är en oas som ofta slarvas bort till förmån för köket. Här får du idéer och uppslag till ett nytt fräscht badrum.

0

Solgult drömbadrum i takkupan

Ett badrum i direkt anslutning till sovrummet är något som många önskar sig. Här byggde man helt enkelt på en takkupa bredvid sovrummet och vips så var...

0

4 badrum i tiden

Att planera och inreda sitt badrum är roligt - men inte helt lätt. Här får du fyra olika interiörer att inspireras av

Annons från Hafa

Naturen tar över badrummet

Designern Elin Basander-André, känd bland annat för sin plattpaketerade gungstol "Sagan om Sverige", har tagit sig an att designa badrumsmöbler i klassi...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons