Annons

Snabb ansiktslyftning för badrummet

Badrumsmöbler och inredning

Känns badrummet stökigt, tråkigt eller räcker den befintliga badrumsinredningen helt enkelt inte till? Ge det en snabb ansiktslyftning som inte kostar skjortan. Snabba råd finner du här!

Annons


Galaxy heter nya serien med muggar och tvålpumpar i plast. Från 139 kr. Leijma.


Rustikserien innehåller även en hylla i två bredder, 40 cm eller 80 cm. Höjd 16 cm och djup 18 cm. Pris 415 kr eller 520 kr. Svedbergs.


Gamla trista sitsar går bort. Låt den istället bli en färgglad och kul detalj. Med exempelvis en matchande matta och draperi blir det nästan som ett nytt badrum. Denna kommer från Leijma och kostar 1 400 kr.


För att få ha mediciner och dyra burkar på barnsäker plats kan ett låsbart skåp vara en god investering. Detta medicinskåp i rostfritt kommer från Zone. Från cirka 1 595 kr. Comfort.


Behagligare än att sätta fötterna på ett kallt golv och betydligt billigare än golvvärme. Rustik golvtrall heter denna trall i ek, bredd 70 cm, höjd 3,5 cm, djup 50 cm. Rustik-serien finns i vitmenad ek, ek och björk. Pris 625 kr. Svedbergs.


Färgglada krokar med sugpropp. 69 kr/ 2 st. Leijma.


Molger heter pallen i massivt trä som även fungerar för förvaring. Tyget är tvättbart i 60 grader. Det finns även bänk och hylla i samma serie. Pris 345 kr. Ikea.


Ett nytt duschdraperi piggar alltid upp och det finns massor av färgglada och mönstrade att botanisera bland. Dessa draperier kommer från Leijma och kostar 250 kr respektive 230 kr.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons
26 juni 2012

0 Kommentarer

1

Smart förvaring till ditt badrum

Letar du efter bra förvaringslösningar och tips på smart förvaring till badrummet? Här är expertens tips, och prylarna som ger dig ordning och reda i...

0

Renrakat i badrummet!

Här visar vi förvaringslösningarna som håller badrummet fritt och fräscht från småprylar!

1

Fräscht i badrummet

Badrummet i vår är randigt och cirkusmönstrat och har inslag av naturmaterial och blommor, helst rosor. Färger som rosa och grönt är några av vårens...

0

Köpa nytt badrum

Funderar du på att köpa nytt till badrummet? Badrummet är ofta det första rum vi kliver in i på morgonen och det sista vi besöker innan läggdags. Här...

0

Från undanskymd vrå till hemma-spa, badrummet under 50 år

Badrummet är tillsammans med köket det rum som gått igenom störst förändring under de femtio år som Vi i Villa funnits.

0

Bad för barn

Ett hus för och med barn kräver sin planering. Det gäller ju att få plats. Och så ska det vara säkert! Här får du goda råd till ett säkert och smart...

0

Skönt och praktiskt i utebadet

Härliga dofter, smarta bottendammsugare eller sköna badlakan kan förgylla din badupplevelse både före, i och efter badet. Här får du tips på bra prylar...

0

Tjuvtitt på framtidens badrum

Tidigare har vi visat en del av vad vi kan förvänta oss av det framtida köket. Men vad händer i badrummet?

0

Små och stora ting för ett trivsamt badrum

Sugen på ett nytt badkar? Eller bara nya handdukshängare till barnen? Här får du ett inspirerande uppslag med badrumsprylar.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons