Annons
Blanka plattor för vägg och golv från Golvabia och heter Opera.
Blanka plattor för vägg och golv från Golvabia och heter Opera.

Badrumsprylar i trendfärgen orange

Badrumsmöbler och inredning

Höstens stora trendfärg är orange. Här är prylarna för badrummet med den rätta färgen.

Annons

Vem törs sätta orange kakel i badrummet? Eller förs tankarna tillbaka till 70-talet och du känner en lätt rysning? Som tur är finns det enklare sätt att få trendfärgen orange i ditt badrum. Piffa upp med några färggranna tillbehör!

Badrumsmatta

Skönt för fötterna. Badrumsmattan Jersey har en baksida av letex som gör att den ligger still. Finns i flera olika storlekar. Storleken 60 x 90 cm kostar 540 kronor hos www.kilandsmattor.se

 

 

Duschdraperi

Melooni heter det färgglada duschdraperiet i röd-orange. Det kommer från Marimekko och kostar 529 kronor hos www.designonline.se

 

 

 

 

 

Annons

 

 

Duschhandduk

Ett enkelt sätt att fräscha upp badrummet är att lägga in nya badlakan. Den här duschhandduken i jacquardvävd bomullsfrotté har ett fint mönster osm går i rött och orange. Hängare på kortsidorna. Storlek 70x140 cm. Kostar 149 kronor och finns på www.hm.com/se.

Tvättställsblandare

Gustavsberg har tagit fram en blandade där du kan byta ut spaken till en annan färg, det finns fyra färger att välja bland. Tvättställsblandaren Logic levereras med en kromad spak men det finns färgade spakar att köpa som tillbehör. Gustavsberg Logic grundmodell kostar 1590 kronor och tillbehöret tvättställsblandare Gustavsberg Logic Crazy Orange kostar 359 kronor hos www.smarthem.se.

Finns även som badkarsblandare.

Toalettborste

Merdolino toalettborste kommer från Alessi och gar designats av Giovannoni Stefano. Den kostar 370 kronor hos http://royaldesign.se

 

 

 

 

 

Toalettpapper

Ett färgrannt toalettpapper känns lite onödigt lyxigt kanske men det kan vara en kul grej om du har fest. Ett 3-pack från Renova kostar 98 kronor hos www.badrumsbutiken.se

 

 

 

 

Toasits

Kandre toalettsits Apelsin har en stomme av träspån och är täckt av glasfiberarmerad polyester med en lackad yta med polyuretanlack. Sitsen kan monteras på WC-stolar där centrumavståndet mellan fästhålen är mellan 130 - 180 mm. Den kostar 585 kronor hos www.smarthem.se

 

Kakel

Det är klart att du ska kakla badrummet i orange om du vill. Den här plattan komemr från Höganäs och heter CC Höganäs Caleidos - Arancio. Den har storleken 10x10x1,05 cm och kostar 660kronor/m2 hos www.stonefactory.se.

 

 

 

Plattor för både vägg och golv

Varför inte blanda upp din vita kakelvägg med några färggranna kakelplattor? De här blanka plattorna passar både väggar och golv. Finns i vitt, svart, silver, quarts, antracite, roströd och senap. Plattorna från Golvabia heter Opera har storlek 12x12 cm och kostar 979 kronor/m2  kronor hos www.happyhomes.se

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

8 oktober 2012

0 Kommentarer

0

Snygga till i badrummet på en helg! (del 2)

Badrummet är det rum som står högst upp på villaägarnas renoveringslista. Något som både kan ta tid och kosta en hel del pengar. Men i väntan på det...

10

De har Sveriges fulaste badrum

I slutet av förra året efterlyste vi 2012 års fulaste badrum och över 1 300 personer deltog i tävlingen. Det vinnande badrummet, som beskrevs av husägar...

3

Så får du ett lättskött badrum

Badrummet ska gärna vara skinande rent, men hur får man egentligen tiden att räcka till för att städa så mycket som krävs? Vi tipsar hur du får ett...

1

Badrumsdrömmar

Nu är det dags att börja drömma. Lyxiga badkar. Schyssta ångduschar. Smarta möbler. Årets nyheter för badrummet rymmer det mesta.

1

Bygg en tvätthörna

Med ett enkelt skåp och hyllor i hörnet utnyttjas utrymmet i det lilla badrummet optimalt.

0

Boosta badrummet!

Njut! Satsa på husets skönaste rum. Här är prylarna: Nytt och snyggt, smått och gott, smart och trendigt.

0

Miljönytt: Ta in en Svan i badrummet

Vedum är först med svanenmärkt badrumsinredning.

0

Fixa stilen på gästtoan!

Oavsett vilken stil du gillar - här är detaljerna som gör det!

0

Våga vägra vitt!

Nu ska vi kräma på med färg i husets mest njutningsfulla rum.

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons