Annons
Grönt är en trendig färg i vår och sommar.
Grönt är en trendig färg i vår och sommar.

Fräscht i badrummet

Badrumsmöbler och inredning

Badrummet i vår är randigt och cirkusmönstrat och har inslag av naturmaterial och blommor, helst rosor. Färger som rosa och grönt är några av vårens och sommarens favoriter.

Annons

I vår kommer det många härliga färger och läckra mönster, men också naturmaterial ligger på modet. Hur man vill inreda sitt badrum är givetvis en smaksak och det finns mycket att välja mellan.

Men förutom inredning och tillbehör är det också viktigt att kunna hålla badrummet snyggt och fräscht utan att behöva ägna allt för mycket tid till städning. Badrummet är ändå tillsammans med köket den viktigaste platsen att hålla ren. Dessutom är badrummet näst efter sovrummet och vardagsrummet det viktigaste rummet för avkoppling. Allt fler väljer att lägga ner mer tid på sitt badrum för att skapa en trivsam och avkopplande miljö.

För att få ett lättstädat badrum är kanske det viktigaste att inte ha för mycket saker som ligger framme. Förvaringskorgar och skåp som går att stänga är bra knep för att få så mycket fria ytor som möjligt. Vill man ha skinande effekt ska man göra rent badkar, dusch och toalettstol riktigt och sedan torka det torrt med en trasa.


Toalettborste med kopp: Istället för att använda de tråkiga toalettborstarna i plast så gör sig en i porslin sig mycket finare. Finns i många olika färger och varianter.

För dem som bygger om sitt badrum eller bygger nytt finns det många olika produkter att tillgå för att få sitt badrum trivsamt och mer lättstädat, som till exempel vägghängd toalett som ger fria golvytor.

Men vill man förändra sitt badrum med små medel och ge det en touch av vårens trender kommer här lite tips på produkter:


Städhandskar: ger badrummet en extra färgklick. Glada mönster och färger gör dessutom städningen lite roligare.


Fängslande randigt: Grönt hör riktigt till vårens och sommarens färger och det randiga sätter sin prägel på det.


Badrumskorgar: Fina badrumskorgar som inger en naturlig känsla. Gör sig snygg i skåp och hyllor.


Färgglad ljuslykta: Läcker blommig ljuslykta med många färgklickar i. Gör sig fint på badrumshyllan eller i fönstret.


Trädgårdsset: För den trädgårdsintresserade kan detta lilla kitt göra sig bra i badrumsskåpet eller på badrumshyllan. Mjukgörande tvål, salva samt borste.


Blommig tvålpump med mugg: Fin tvålpump med tillhörande tandborstmugg i vitt porslin med svarta blommor.


Väggljuslykta: Lite levande ljus i badrummet ökar mysfaktorn med flera grader. Här är en ljuslykta i metall som utsmycksts med torkade rosor.


Randig papperskorg: Papperskorg i samma stil med förvaringskorgarna. Vill man ha ett enhetligt badrum kan denna typ av saker passa bra, där samma mönster finns på återkommande produkter.

Annons

Prickig tvättkorg: Tvättkorg eller papperskorg, kan användas till både och då det är plastad insida och därmed lätt att göra ren.


Badrumsmatta: Grön och kanske ganska enkel badrumsmatta men som ändå ger en känsla av vår och sommar.


Vinglasställ: Vinglasställ för avslappnande stunder i badet. Sätts fast med sugproppar.


Randiga förvaringskorgar: Randiga förvaringskorgar i fina färger. Finns i två storlekar och är gjort av flätat naturmaterial.


Badkudde: Ett badrum ska inte bara vara trendigt och snyggt, det måste finnas bekvämlighet också. Svart badrumskudde med sugproppar som gör att den går lätt att flytta.

Köpinformation

Åhlen´s, www.ahlens.se
Happy Lina, www.happylina.se
Ikea, www.ikea.se
Ellos, www.ellos.se
Återförsäljare av Spacebabies
Mique, www.mique.se

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
04. september 2012
 
Annons
Mer om Badrumsmöbler och inredning

De har Sveriges fulaste badrum

Badrumsmöbler och inredning I slutet av förra året efterlyste vi 2012 års fulaste badrum och över 1 300 personer deltog i tävlingen. Det vinnande badrummet, som beskrevs av husägarna som "15 fula nyanser av brunt", finns i Kareby i Bohuslän.

Så får du ett lättskött badrum

Badrumsmöbler och inredning Badrummet ska gärna vara skinande rent, men hur får man egentligen tiden att räcka till för att städa så mycket som krävs? Vi tipsar hur du får ett...

Badrumsprylar i trendfärgen orange

Badrumsmöbler och inredning Höstens stora trendfärg är orange. Här är prylarna för badrummet med den rätta färgen.

Badrumsdrömmar

Badrumsmöbler och inredning Nu är det dags att börja drömma. Lyxiga badkar. Schyssta ångduschar. Smarta möbler. Årets nyheter för badrummet rymmer det mesta.

Bygg en tvätthörna

Badrumsmöbler och inredning Med ett enkelt skåp och hyllor i hörnet utnyttjas utrymmet i det lilla badrummet optimalt.

Boosta badrummet!

Badrumsmöbler och inredning Njut! Satsa på husets skönaste rum. Här är prylarna: Nytt och snyggt, smått och gott, smart och trendigt.

Miljönytt: Ta in en Svan i badrummet

Badrumsmöbler och inredning Vedum är först med svanenmärkt badrumsinredning.

Fixa stilen på gästtoan!

Badrumsmöbler och inredning Oavsett vilken stil du gillar - här är detaljerna som gör det!

Våga vägra vitt!

Badrumsmöbler och inredning Nu ska vi kräma på med färg i husets mest njutningsfulla rum.

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons