Annons
Grönt är en trendig färg i vår och sommar.
Grönt är en trendig färg i vår och sommar.

Fräscht i badrummet

Badrumsmöbler och inredning

Badrummet i vår är randigt och cirkusmönstrat och har inslag av naturmaterial och blommor, helst rosor. Färger som rosa och grönt är några av vårens och sommarens favoriter.

Annons

I vår kommer det många härliga färger och läckra mönster, men också naturmaterial ligger på modet. Hur man vill inreda sitt badrum är givetvis en smaksak och det finns mycket att välja mellan.

Men förutom inredning och tillbehör är det också viktigt att kunna hålla badrummet snyggt och fräscht utan att behöva ägna allt för mycket tid till städning. Badrummet är ändå tillsammans med köket den viktigaste platsen att hålla ren. Dessutom är badrummet näst efter sovrummet och vardagsrummet det viktigaste rummet för avkoppling. Allt fler väljer att lägga ner mer tid på sitt badrum för att skapa en trivsam och avkopplande miljö.

För att få ett lättstädat badrum är kanske det viktigaste att inte ha för mycket saker som ligger framme. Förvaringskorgar och skåp som går att stänga är bra knep för att få så mycket fria ytor som möjligt. Vill man ha skinande effekt ska man göra rent badkar, dusch och toalettstol riktigt och sedan torka det torrt med en trasa.


Toalettborste med kopp: Istället för att använda de tråkiga toalettborstarna i plast så gör sig en i porslin sig mycket finare. Finns i många olika färger och varianter.

För dem som bygger om sitt badrum eller bygger nytt finns det många olika produkter att tillgå för att få sitt badrum trivsamt och mer lättstädat, som till exempel vägghängd toalett som ger fria golvytor.

Men vill man förändra sitt badrum med små medel och ge det en touch av vårens trender kommer här lite tips på produkter:


Städhandskar: ger badrummet en extra färgklick. Glada mönster och färger gör dessutom städningen lite roligare.


Fängslande randigt: Grönt hör riktigt till vårens och sommarens färger och det randiga sätter sin prägel på det.


Badrumskorgar: Fina badrumskorgar som inger en naturlig känsla. Gör sig snygg i skåp och hyllor.


Färgglad ljuslykta: Läcker blommig ljuslykta med många färgklickar i. Gör sig fint på badrumshyllan eller i fönstret.


Trädgårdsset: För den trädgårdsintresserade kan detta lilla kitt göra sig bra i badrumsskåpet eller på badrumshyllan. Mjukgörande tvål, salva samt borste.


Blommig tvålpump med mugg: Fin tvålpump med tillhörande tandborstmugg i vitt porslin med svarta blommor.


Väggljuslykta: Lite levande ljus i badrummet ökar mysfaktorn med flera grader. Här är en ljuslykta i metall som utsmycksts med torkade rosor.


Randig papperskorg: Papperskorg i samma stil med förvaringskorgarna. Vill man ha ett enhetligt badrum kan denna typ av saker passa bra, där samma mönster finns på återkommande produkter.

Annons

Prickig tvättkorg: Tvättkorg eller papperskorg, kan användas till både och då det är plastad insida och därmed lätt att göra ren.


Badrumsmatta: Grön och kanske ganska enkel badrumsmatta men som ändå ger en känsla av vår och sommar.


Vinglasställ: Vinglasställ för avslappnande stunder i badet. Sätts fast med sugproppar.


Randiga förvaringskorgar: Randiga förvaringskorgar i fina färger. Finns i två storlekar och är gjort av flätat naturmaterial.


Badkudde: Ett badrum ska inte bara vara trendigt och snyggt, det måste finnas bekvämlighet också. Svart badrumskudde med sugproppar som gör att den går lätt att flytta.

Köpinformation

Åhlen´s, www.ahlens.se
Happy Lina, www.happylina.se
Ikea, www.ikea.se
Ellos, www.ellos.se
Återförsäljare av Spacebabies
Mique, www.mique.se

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
4 september 2012

1 Kommentarer

2008-03-17
Myran
1

Smart förvaring till ditt badrum

Letar du efter bra förvaringslösningar och tips på smart förvaring till badrummet? Här är expertens tips, och prylarna som ger dig ordning och reda i...

0

Renrakat i badrummet!

Här visar vi förvaringslösningarna som håller badrummet fritt och fräscht från småprylar!

0

Köpa nytt badrum

Funderar du på att köpa nytt till badrummet? Badrummet är ofta det första rum vi kliver in i på morgonen och det sista vi besöker innan läggdags. Här...

0

Från undanskymd vrå till hemma-spa, badrummet under 50 år

Badrummet är tillsammans med köket det rum som gått igenom störst förändring under de femtio år som Vi i Villa funnits.

0

Bad för barn

Ett hus för och med barn kräver sin planering. Det gäller ju att få plats. Och så ska det vara säkert! Här får du goda råd till ett säkert och smart...

0

Skönt och praktiskt i utebadet

Härliga dofter, smarta bottendammsugare eller sköna badlakan kan förgylla din badupplevelse både före, i och efter badet. Här får du tips på bra prylar...

0

Snabb ansiktslyftning för badrummet

Känns badrummet stökigt, tråkigt eller räcker den befintliga badrumsinredningen helt enkelt inte till? Ge det en snabb ansiktslyftning som inte kostar...

0

Tjuvtitt på framtidens badrum

Tidigare har vi visat en del av vad vi kan förvänta oss av det framtida köket. Men vad händer i badrummet?

0

Små och stora ting för ett trivsamt badrum

Sugen på ett nytt badkar? Eller bara nya handdukshängare till barnen? Här får du ett inspirerande uppslag med badrumsprylar.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons