Annons

Från vardagsbad till Spa på några minuter

Badrumsmöbler och inredning

Vem har sagt att man måste resa bort för att gå på Spa? Med en flexibel rullvagn, fylld med väldoftande oljor, levande ljus, mjuk frotté eller vad du nu vill ha, fixar du snabbt och lätt eget Spa i badrummet. Ge kropp och själ lite omtanke även i vardagen!

Annons

En rullbar plasthurts med lådor är idealisk för badrum och ditt eget hemmaspa. Här får du plats med alla dina prylar och du rullar lätt fram den tack vare hjulen. Den här i transparent plast kommer från Ikea och kostar 199:-. Korgarna köper du separat och fyller med allt från badbomber till favoritboken eller snacks. Den tuffa turkosa radion kommer från Prettygoodlife (490:-). Bomullsmattan från Bruka.

De fräscha och praktiska korgarna kommer från ERA och finns i olika storlekar och färger, från 49:-.

Levande ljus är ett måste för en lugn, skön stämning. För att de inte ska slockna när du plaskar runt, kan du hänga dem i duschstången. Den här glasampeln med ståltrådshänge kommer från Bruka, pris 75:-.

Orange vitaminkick

En enkel, men fräsch och soliga drink, full av upplivande ämnen.
Ger ca 3 dl

3 morötter
1 apelsin
1 äpple

Skrubba moroten ordentligt och skär bort ändarna. Hacka moroten och kör i juicepress. Skala apelsinen, ta bort kärnorna och kör i juicepress. Skölj äpplet, skala om det behövs, skär ur kärnhuset och kör i juicepress. Blanda ihop juicerna. Njut!

Rätt olja förhöjer njutningen

Aloe vera anses ha en lugnande effekt på huden, tex vid solsveda.
Citron sägs vara uppfriskande.

Gurkörtsolja anses bra för tidigt åldrande hy.

Hasselnötsolja anses gör huden mjuk.

Hallonextrakt sägs minska förstorade porer.

Kamomill anses ha en lugnande inverkan på huden.

Lavendelolja sägs hjälpa till att bibehålla hudens fuktbalans.

Mejramolja sägs vara lugnande och stärkande.

Rosmarin anses verkar antiseptiskt och sammandragande på huden.

Trollhassel sägs gör hyn klarare.

Annons

Köpställen

Badrummet 08-667 10 22.
Bruka Design 08-23 17 90.
ERA 08-661 23 30.
Good Morning 08-660 23 39.
Hemtex 033-23 33 50.
Ikea 0476-815 00.
Prettygoodlife 020-25 35 00 handla på internet
http://www.pglife.com

Foto: Johanna Tibell

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
11 juni 2012

0 Kommentarer

10

De har Sveriges fulaste badrum

I slutet av förra året efterlyste vi 2012 års fulaste badrum och över 1 300 personer deltog i tävlingen. Det vinnande badrummet, som beskrevs av husägar...

3

Så får du ett lättskött badrum

Badrummet ska gärna vara skinande rent, men hur får man egentligen tiden att räcka till för att städa så mycket som krävs? Vi tipsar hur du får ett...

0

Badrumsprylar i trendfärgen orange

Höstens stora trendfärg är orange. Här är prylarna för badrummet med den rätta färgen.

1

Badrumsdrömmar

Nu är det dags att börja drömma. Lyxiga badkar. Schyssta ångduschar. Smarta möbler. Årets nyheter för badrummet rymmer det mesta.

1

Bygg en tvätthörna

Med ett enkelt skåp och hyllor i hörnet utnyttjas utrymmet i det lilla badrummet optimalt.

0

Boosta badrummet!

Njut! Satsa på husets skönaste rum. Här är prylarna: Nytt och snyggt, smått och gott, smart och trendigt.

0

Miljönytt: Ta in en Svan i badrummet

Vedum är först med svanenmärkt badrumsinredning.

0

Fixa stilen på gästtoan!

Oavsett vilken stil du gillar - här är detaljerna som gör det!

0

Våga vägra vitt!

Nu ska vi kräma på med färg i husets mest njutningsfulla rum.

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons