Annons
I samarbete med Arrow Skandinavien

Arrow Skandinavien

Arrow Skandinavien

Vi är ett familjeföretag med 40 års erfarenhet i badrumsbranschen, och våra duschar, kabiner, duschpaneler och ångbastur finns i hundratusentals svenska hem. Vårt huvudkontor och centrallager ligger i Göteborg, varifrån vi skickar ut våra produkter till hela Skandinavien och kontinentala Europa.

Tack vare att vi har egen tillverkning kan vi leverera pålitliga produkter till bra priser. Vi har kundens trygghet i fokus och tillhandahåller fortlöpande service genom vårt nät av underhållstekniker.

Vi har dessutom avtal med ett flertal av Sveriges större VVS-återförsäljare. Så ta en titt runt på vår sida och se om du hittar något som intresserar dig. Har du frågor, funderingar, synpunkter eller kommentarer? Välkommen att kontakta oss.

Hitta till oss

Arrow Skandinavien
Adress: Gårdstensvägen 101, 424 39 Angered
Telefon: 031-330 00 10
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons