Annons

Ledaren: Vips så är det sommar!

Visst känns det som om det bara sa pang så var semestrarna här? Vi hoppade liksom över våren. Vilket innebär en del stress…


När jag var liten brukade jag kallas för Kronblom av min familj. Jag låg så mycket på soffan. Vi hade soffa även i köket och så fort jag ätit upp la jag mig där (min familj kallade mig även för Arafat eftersom jag åt frukost under mina tonår iförd blöt handduk på huvudet).

Jag är alltså bra på att slappa. Men det går inte ihop med att äga ett hus. Och framförallt inte att äga en trädgård. Varje helg fram till sommaren är det ett dåligt samvete för att inte jag har luckrat, rensat, gödslat, klippt ner och bort. Allt ska bli klart. Allt ska förberedas. För när allt till slut har växt till sig är det ju bara härligt. Så härligt att jag ofta framåt hösten förbereder nya rabatter som jag på våren ångrar.

Vår kära villapanel har nyligen svarat på frågor om konflikter hemma och just hemmafix som renoveringar etc är en stor konfliktkälla.

Så alla ni som tänker fixa hela sommaren lång: Ta några Kronblomdagar också! Det behöver ni. Bråka inte med varandra för saker ni inte behöver bråka om. Ta igen er.

Det är härligt att skapa hemma – men ibland behöver vi också annat. Läsa, sova, tänka, drömma.

Jag önskar er alla en härlig sommar!

Vi ses i augusti igen!

Annons
9 juni 2011
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons