Annons

Grattis till vinnarna av presentkort på Beckers!

Ett stort GRATTIS till dig som vann ett presentkort på Beckers! Nu kan du måla hela sommaren.


Sätt färg på tillvaron med färg från Beckers.

Vi gratulerar vinnarna av presentkorten på Beckers som du som nyhetsbrevsprenumerant kunde vara med och tävla om i Vi i Villa-tipset den 10 juni 2009. Vinnarna presenteras nedanför.

Grattis säger vi till:

Matilda Farmer, Vikarbyn som vilal ha sin utemöbler i samma Dalablå-färg som bänkarna i Leksands kyrka och Siljan, Stefan Högström, Bålsta som ska pimpa upp sina utemöbler matchande, trendigt och läckert med färg från Beckers, Ingrid Jonsson, Växjö som vill ha sina utemöbler vinröda för man blir glad av färg och till sist Linda Strömstedt i Hajom som kommer att använda färgen till lekstugan.

Vill du också tävla?

Som prenumerant på Vi i Villa-tipset kan du vara med i tävlingar som bara riktar sig till våra nyhetsbrevsprenumeranter. Vi i Villa-tipset är en kostnadsfri tjänst som kommer till din e-postlåda 3 – 4 gånger i månaden.

Prenumerera på Vi i Villa-tipset nu!

Annons
22 juni 2009
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons