Allt för dina byggprojekt hemma

Information, guider och experternas handfasta tips för dig som gillar att bygga själv, vare sig det handlar om att byta fönster och dörrar, lägga nytt golv eller ge ditt garage ett lyft med ny förvaring eller kanske en ny garageport. Här finns också allt för dig som ska dränera huset, renovera trappan eller bygga nytt staket, men även checklistor på vad du ska tänka på när du ska måla eller byta fasad – allt för hemmafixaren helt enkelt.

Sortera på:
Filtrera efter typ:
Kök
0
1 röster 0
Med en helkaklad vägg kan du få ett nytt kök med trendig industrikänsla. I vår artikelserie visar vår inredare Tone hur du med enkla medel kan få ett...
Kök
0
0 röster 0
Vi fortsätter vår artikelserie med att kolla på hur du förnyar en sliten bänkskiva på bästa sätt. Vår inredare Tone Rörseth guidar.
Gör det själv
0
53 röster 2,89622641509434
Letar du efter inspiration för att göra en rolig pumpa till Halloween? Här är 10 roliga pumpaidéer du bara måste se.
Gör det själv
0
0 röster 0
Med ett stycke tyg, kardborrband och lite pyssel kan du få en ny fin sänggavel på en eftermiddag!
Gör det själv
0
1 röster 3
Ge ditt kök ett snabbt och snyggt lyft med enkla pyssel! Så här gör du ett eget grytunderlägg av träkulor.
Gör det själv
4
170 röster 3,06764705882353
Husmorsknep: 10 oväntade men effektiva tips på hur du kan använda ättika i hushållet.
Städa och hygien
0
205 röster 2,49512195121951
Laga möbler med valnötter, skrubba ugnsformar med folie och ta upp glasflisor med bröd – här är 15 smarta husmorstips som kommer göra ditt liv enklare...
Gör det själv
1
36 röster 2,79166666666667
I sommar har vi följt med Ernst Kirchsteiger och hans team i renoveringen av Esters gård och Ernst har bjudit på många fina gör-det-själv-tips. Vi...
Gör det själv
1
4 röster 3,5
Jag har letat efter ett smart hemlarm som man kan styra med en larm app. Men det skiljer sig väsentligt till vad man får för funktiorner i hemlarmet....
Steg för steg
0
6 röster 3
När Signe vuxit ur sin säng bestämde sig pappa Erik för att bygga en riktig sagosäng till sin Pippiälskande dotter Signe.
Steg för steg
0
8 röster 1,4375
Grillfest, dop, student eller klassfest - det finns många tillfällen då det är bra med ytterligare sittplatser.
Steg för steg
0
3 röster 2,83333333333333
Ett stabilt och smidigt kafébord är perfekt att ha på altanen eller i trädgården. Följ de tio stegen och snickra ihop ett själv!
Vi i Villas policy
Avbryt

Bli en del av Vi i Villa!

Som medlem på viivilla.se är du en del av Vi i Villa - din tipsare i villavardagen.

På viivilla.se kan du få svar på dina frågor, prata med andra kunniga villaägare, göra din röst hörd i Villapanelen, medverka i tävlingar och ta del av Vi i Villas unika erbjudanden och mycket mer. Viivilla.se är en plattform i ständig utveckling för att vara din bästa tipsare i villavardagen.

Är du redan medlem på viivilla.se kan du använda dina gamla inloggningsuppgifter.

Välj vilka erbjudanden och tjänster du vill ta del av. Alla tjänster är gratis och sägas upp när du vill.

Nyhetsbrev

Vi i Villas digitala nyhetsbrev kommer ut ca åtta gånger i månaden. Genom det blir du uppdaterad om vad som händer på siten och får ta del av de senaste villatipsen.

Erbjudanden

Då och då skickar Vi i Villa ut unika erbjudanden till våra medlemmar via mail. Du väljer själv om du vill ta del av erbjudandet eller inte.

Auktioner

Vill du buda på fina saker i Vi i Villas auktioner? När en ny auktionsrunda drar igång skickar vi ut ett mail med information om produkterna du kan buda på. Under en auktionsperiod får du mail en gång per vecka.

Tävlingar

Varje tävling har enskilda villkor för deltagande. Läs mer under sidan tävlingar och för varje tävling.

Villapanelen

Villapanelen är en internetbaserad oberoende och opolitisk panel som speglar villaägares åsikter inom olika områden. Undersökningarna skickas ut omkring fyra gånger per år och du som villapenelist får ta del av unika utlottningar och erbjudanden. Läs mer under sidan Villapanelen.

 

Lagring av uppgifter

All kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m m lagras hos Bonnier Publications AB som äger Vi i Villa. Dina uppgifter kommer inte att vidarebefordras eller säljas till tredje part, vilket innebär att spamming (reklamutskick, massutskick via e-post) inte kommer att förekomma.

PuL

Alla uppgifter som vi lagrar behandlas enligt PuL (Personuppgiftslagen).

Övrigt

Viivilla.se följer Bonniers policyregler. För att se dessa besök www.kunddata.bonnier.se