Sortera på:
Filtrera efter typ:
Garage och förråd
0
1 röster 5
Snickarglädjen blir större om trädgårdsredskap och verktyg har en egen plats i garaget. Vi visar de smartaste tipsen för att få ett garage i ordning.
Inredning
0
9 röster 2,72222222222222
Med hjälp av trälådor kan du bygga en modulvägg för både smart och snygg förvaring. Välj olika stora lådor och matcha i flera färger.
Gör det själv
0
0 röster 0
Sveriges bästa hemmafixare heter Atif Hasak. Han har förvandlat ett ruckel till en trivsam familjevilla och trollat fram en fantastisk trädgård ur en...
Gör det själv
1
0 röster 0
Se över dina fondval minst en gång per år.
Renovering
1
0 röster 0
Med mosaik, standardporslin och inspiration från konstnären Olle Baertlings måleri skapades detta sprakande färgstarka badrum.
Gör det själv
8
10 röster 3,1
Många bäckar små blir en stor år, heter det – och det gäller också när du vill spara. För även små besparingar märks snabbt i budgeten, när de är...
Gör det själv
0
0 röster 0
Emelie Lindeberg, korad till årets mest framstående kvinnliga hantverkare och mottagare av Isabellestipendiet 2012, älskar att strosa runt på olika...
Gör det själv
1
0 röster 0
Jag ska isolera mitt förrådstak. Taket är öppet till nock och jag vill isolera mellan takstolarna. Hur ska jag göra? Hur gör man en luftspalt,...
Gör det själv
5
15 röster 1,9
Funderar på att bygga om vårt garage till ett rum/allrum. Har även ett förråd innanför garaget som är redan isolerat, som kan bli ett rum. Vi har ingen...
Gör det själv
1
1 röster 5
Vår norska systertidning Vi i Villas redaktör Lisbeth Fosser älskar julen och julpyssel. Innan jul bjuder hon in sina närmaste till en julverkstad....
Gör det själv
45
2 röster 2,5
Är det någon som vet hur många friggebodar man kan sätta upp på en tomt utan att behöva bygglov?
Rum
4
35 röster 1,37142857142857
Currylinjer och jordstrålning är något som förbryllar och fascinerar många människor. Lars Erik Olsson försöker här reda ut begreppen.
Vi i Villas policy
Avbryt

Bli en del av Vi i Villa!

Som medlem på viivilla.se är du en del av Vi i Villa - din tipsare i villavardagen.

På viivilla.se kan du få svar på dina frågor, prata med andra kunniga villaägare, göra din röst hörd i Villapanelen, medverka i tävlingar och ta del av Vi i Villas unika erbjudanden och mycket mer. Viivilla.se är en plattform i ständig utveckling för att vara din bästa tipsare i villavardagen.

Är du redan medlem på viivilla.se kan du använda dina gamla inloggningsuppgifter.

Välj vilka erbjudanden och tjänster du vill ta del av. Alla tjänster är gratis och sägas upp när du vill.

Nyhetsbrev

Vi i Villas digitala nyhetsbrev kommer ut ca åtta gånger i månaden. Genom det blir du uppdaterad om vad som händer på siten och får ta del av de senaste villatipsen.

Erbjudanden

Då och då skickar Vi i Villa ut unika erbjudanden till våra medlemmar via mail. Du väljer själv om du vill ta del av erbjudandet eller inte.

Auktioner

Vill du buda på fina saker i Vi i Villas auktioner? När en ny auktionsrunda drar igång skickar vi ut ett mail med information om produkterna du kan buda på. Under en auktionsperiod får du mail en gång per vecka.

Tävlingar

Varje tävling har enskilda villkor för deltagande. Läs mer under sidan tävlingar och för varje tävling.

Villapanelen

Villapanelen är en internetbaserad oberoende och opolitisk panel som speglar villaägares åsikter inom olika områden. Undersökningarna skickas ut omkring fyra gånger per år och du som villapenelist får ta del av unika utlottningar och erbjudanden. Läs mer under sidan Villapanelen.

 

Lagring av uppgifter

All kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m m lagras hos Bonnier Publications AB som äger Vi i Villa. Dina uppgifter kommer inte att vidarebefordras eller säljas till tredje part, vilket innebär att spamming (reklamutskick, massutskick via e-post) inte kommer att förekomma.

PuL

Alla uppgifter som vi lagrar behandlas enligt PuL (Personuppgiftslagen).

Övrigt

Viivilla.se följer Bonniers policyregler. För att se dessa besök www.kunddata.bonnier.se